perjantai 16. tammikuuta 2015

Päivän pelle: Nasima Razmyar (sd)

Huomenna perjantaina Halla-aho tulee ilmoittamaan asettuvansa eduskuntavaaliehdokkaaksi teemanaan maahanmuutto. Kampanjan tavoitteena on kerätä jokaisen rasistin ääni Helsingistä ja ratsastaa Pariisin terroristi-iskuilla suuremman kannatuksen toivossa.

Halpamainen, tyhmä, lapsellinen, suorastaan idioottimainen oli tämä demarien älypään Nasima Razmyarin oksennus. Vertailun vuoksi lyhyt lainaus eräästä  käräjäoikeuden ratkaisusta viime kesältä.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaistaustaisen miehen sakkoihin, kun hän haukkui pysäköinnintarkastajaa rasistiksi ja fasistiksi. Tuomio tuli kunnianloukkauksesta.

Demareissa kun on niin paljon demlan edustajia, niiden kannattaisi nyt ruveta miettimään miten Nasiman aivopierusta saataisiin "huolimattomuusvirhe" tms. törkeän kunnianloukkauksen sijaan.

Ei näin, demarit, ei todellakaan näin. Ellette osaa, pysty ja halua käydä rehtiä vaalikamppailua ilman tuon kaltaisia ylilyöntejä, jättäkää politiikka suosiolla ammatti-ihmisille. Sitä nuo nasimat, erkkituomiojat, susannahuoviset ja muut todellakaan eivät ole. Pahasti tärähtäneiden touhuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti