sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Nina Leinonen, lopeta jo valehtelusi!

Toimittelija Nina Leinonen ei vieläkään suostu ymmärtämään sitä, ettei hän todellisuudessa tiedä yhtään sen enempää Irakin sisäisistä asioista kuin Eero Mäntymaa maahanmuuttopolitiikasta.

Toimittelija Nina Leinonen uusimmassa sepustuksessaan "Irakin hallinto ei hyväksy Kurdistanin itsenäistymisaikeita" (Iltalehti 23.7.2017) jauhaa taas semmoista paskaa, että Gibraltarin paviaanitkin purisivat minua, jos tuohon "journalismin" irvikuvaan linkkaisin.

Lähtökohtahan on se, että alkujaan Iranin kurdi Barzani haluaisi tehdä Kurdistanista samanlaisen perheyrityksen tai paskastanian, kuin mitä aivan liian monet tuon seutukunnan valtiot ovat.

Tässä vaiheessa vakava varoitus: älkää luottako Barzaniin, älkää missään asioissa. Jos Hafez al-Assad mielestänne oli opportunisti, Barzani on Assad ^ x. Vaarallinen, erittäin vaarallinen tyyppi, kommunisti, jolla on hyvät välit sekä Erdogollumiin että saudeihin. Varokaa!

Toimittelija Nina Leinonen voisi kertoa siitä, miten Barzanin perheyritykseen kuuluva KDP estää ns. "Rojavan" asukkaiden ihmisoikeudet, kuten oikeuden elää. Todista, toimittelija Nina Leinonen, että osaat muutakin kuin valehdella, ja tee juttu "Rojavan" ongelmista tai siitä, miten se Damaskoksen vesikriisi oikeasti meni.

Ole hyvä, toimittelija Nina Leinonen,

"the stage is yours".

Enpä malta olla sanomatta painavaa sanaani tähän toimittelija Nina Leinosen sepustuksen viimeiseen kappaleeseen.

"Tilanne on kuitenkin kiristynyt Irakin ja Kurdistaninen joukkojen välillä taistelun Isisiä vastaan laantuessa. Etenkin Mosulin alueella Irakin joukkoihin liitetty Hashd al-Shaabi -militiajärjestö on ollut useissa kahnauksissa peshmergajoukkojen kanssa."

Paskaa, paskaa ja vielä enemmän paskaa. Ei totuuden hiventäkään. Jokainen, joka oikeasti on asioita seurannut, tietää satavarmaksi, kuka siellä tällä hetkellä oikeasti ongelmia aiheuttaa. Se ei ole jatkuvasti valehtelevan toimittelija Nina Leinosen väittämä "militiajärjestö".

Nyt, Nina Leinonen, nyt haista pitkä paska. Sanon tämän kaikkien Irakissa taistelevien ystävieni puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti