torstai 6. heinäkuuta 2017

Kiitoksia!

En yhtään häpeä sitä, että sanon suoraan mitä ajattelen. Todellakaan en pyydä keneltäkään anteeksi sitä, jos tekstini jonkun herkkää hipiää häiritsi.

Nyt kuitenkin haluan kiittää kaikkia teitä hienoja ihmisiä, jotka eri paikoissa, eri tavoin, olette antaneet kannustavaa ja rakentavaa palautetta toiminnastani. Juuri teidän kaltaisillenne ihmisille tätä blogiani ylläpidän ja hoidan, niin paljon kuin rajalliset resurssini myötä antavat.

Rajallisilla resursseillani tarkoitan aikaa: sitä minullakaan ei ole kuin 24 tuntia vuorokaudessa. Niin ja se, että naapurin Vekan kanssa on ihan hiton mukavaa ottaa kaljaa, silleen niinqu herrasmiesten kesken. Rokki soi, tosin joku Ystävällinen Jättiläinen silloin tällöin saattaa piipahtaa.

En tähän rupea listaamaan mitään yksittäisiä tahoja enkä ketään henkilöitä. Kiitos kaikille tukijoilleni ja lukijoilleni ja kannattajilleni, teitä ja vain teitä varten tätä hommaa teen.

Kiitos vielä kerran. Pannaanko soimaan Joe Satrianin Moroccan Sunset vai se ralli, missä laulavat "Hirvi vai ei"?

7 kommenttia:

 1. Kiitokset myös Oinomaokselle jaksamisesta ja voimia eloon jatkossakin. Ja soimaan pannaan tietenkin Pertti Metsärinne yhtyeineen ja kappale Hirvenmetsästys:

  https://www.youtube.com/watch?v=bC4xnp4AHqA

  - Hei jätkät! Älkää ampuko! Mä oon rauhoitettu eläin!

  - Turpa kiinni hirvi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ykä kommentistasi ja kannustuksesta. Voimia eloon sinnekin päin, muista varoa villisianmetsästäjiä. Saattavat "vahingossa" ampua lemmikkihirvesi.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Heikki kannustuksesta. Tällä hetkellä yritän saada kasaan riittävästi luotettavaa tietoa aika monesta eri asiasta, jotka kuitenkin kaikki enemmän tai vähemmän liittyvät Suureen Kusetukseen. Aikatauluista en osaa sanoa mitään, riippuu täysin siitä miten ja minkälaista tietoa saan.
   Sen verran vihjaisen, että ainakin yhdessä jutussa on jotain semmoista, mikä saattaa viitata jonnekin arabimaihin päin.

   Poista
 4. Kiitokset kuuluvat toki meiltä kansallismielisen blogosfäärin ja kansalaisjournalismin lukijoilta ja kommentaattoreilta päin juuri kaikille teille, jotka näitä elintärkeitä foorumeja jaksatte oman toimenne ohessa ylläpitää ja kehittää saamatta muuta palkkaa kuin kiitoksemme.

  Te olette aktiivisia toimijoita, me muut olemme vain vierailevia artisteja, joita joku saattaisi nimittää jopa perskärpäsiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Q.K., kiitos kommentistasi ja kannustuksesta. En minä tätä rahan takia tee, vaan isänmaallisuudesta. Omalla tavallani maksan velkaa veteraaneille.

   Poista
 5. Mm. tätä tällä hetkellä työstän. Linkki vie MV-lehden keskustelufoorumille.

  Tullee olemaan järisyttävintä tavaraa, mitä näiden vuosien varrella olen julkaissut.

  VastaaPoista