maanantai 3. heinäkuuta 2017

Iltalehden toimittelija Nina Leinonen valehtelee taas

Iltalehden verkkosivuilla on valehteluista kiinni jääneen toimittelija Nina Leinosen sepustus "Tutkija: Hutiloiduilla turvapaikkapäätöksillä leikitään ihmishengillä". Tuossa sepustuksessa on niin paljon valheita ja muuta paskaa, etten kerta kaikkiaan voi liittää linkkiä.

Toimittelija Nina Leinonen ei vieläkään suostu uskomaan sitä, että Irak on monilta osin niin turvallinen maa, kuin noissa olosuhteissa ylipäätään on mahdollista.

Tässä herää myös kysymys siitä, mikä on Iltalehden päätoimittelijan ja omistajien vastuu. Toimittelija Nina Leinonen jatkuvasti saa levitellä valheitaan ja tarkoitushakuista propagandaansa. Iltalehden päätoimittelija eikä kukaan omistajista mitenkään ole puuttunut siihenkään, että tietyt anarkistiset tahot hyödyntävät toimittelija Nina Leinosta aivan samaan tyyliin kuin YLE:n stalinistista Eero Mäntymaata.

Tulkitsen asian niin, että Almamedia ja sen omistajat ovat mukana Suuressa Kusetuksessa, näin ollen syyllisiä ainakin maan- ja valtiopetoksiin.

Ai muuten, toimittelija Milja Rämö voisi aika tarkkaan miettiä käsitettä "lähdekritiikki". Ai miksi?
Al-Jazeera. Siksi.

16 kommenttia:

 1. Iltalehden on sallittua levittää omaa propagandaansa, koska sen toiminnan maksavat asiakkaat - jotka voivat halutessaan vetää tukensa pois. Ylen tapauksessa oman propagandan levittäminen on sen sijaan erittäin tuomittavaa, koska sen toiminnan maksavat kaikki suomalaiset.

  VastaaPoista
 2. Tervehys Professori, kiitos kommentistasi.
  Olen kanssasi täysin samaa mieltä siitä, että Alma Media tekee mitä haluaa niin kauan kuin maksavia asiakkaita on. Liikevaihto- ja levikkinumerot ovat aika lahjomattomia, Alma Median ehdottomasti kannattaa paljata lisää ninaleinosia.

  YLEn tämänhetkisen ns. "uutisannin" ns. "keihäänkärkiä" tuntuvat olevan paitsi erittäin hyvin työnsä aloittaneen Donald Trumpin arvostelu, myös islamistisen ja stalinistisen sanoman edistäminen.
  Kaikki tämä henkilöiytyy Eero Mäntymaahan, joka tosin on erittäin helppo "uhrata" ja palkata tilalleen esimerkiksi Nina Leinonen.

  VastaaPoista
 3. Klikkasin linkin auki kiinnostuneena ja petyin kirjoituksen laatuun. Teksti vain toistaa otsikkoaan. Olisin kaivannut edes yhtä perustelua.

  VastaaPoista
 4. Hei Arto, kiitos kommentistasi.

  Auttaisiko, jos lukisit toisen kappaleen? Siinä on perusteluja. Ellei se vielä auta, klikkaa tunnistetta "Nina Leinonen".

  VastaaPoista
 5. "Irak on monilta osin niin turvallinen maa, kuin noissa olosuhteissa ylipäätään on mahdollista." - Tämä ei ole mikään perustelu, vaan pelkkä väite joka vaatii perustelua. Minua kiinnostaisivat ne perustelut, itsehän en oikein tunne Irakin tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arto,

   Ehkä sinun kannattaisi harjoitella luetun ymmärtämistä.

   Poista
  2. Nyt tämä varmasti menee yli sun hilseen, mutta tiedätkö mitä tarkoittaa tautologia?

   "Tämä ei ole mikään perustelu, vaan pelkkä väite joka vaatii perustelua. Minua kiinnostaisivat ne perustelut,"

   Kerrassaan kuolematonta sanankäyttöä, Vekakin häkeltyi nerokkuudestasi.

   Poista
 6. Olen yhden Pentti Saarikoskea käsittelevän väitoskirjan verran harjoitellut luetun ymmärtämistä.

  VastaaPoista
 7. Tarjosin eilen kaksi kaljaa naapurin Vekalle. Veka kiitteli kovasti ja sanoi "Sinä olet herrasmies". Olen tästä asiasta Vekan kanssa täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 8. Ihan näillä tuntomerkeillä en vielä tiedä, kuka tuntemani Veka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä kysyin, kun Veka juo kaljaa vain herrasmiesten kanssa.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Osasitko ihan itse lukea tuon juoppoa Saarikoskea käsittelevän kirjan vai tarvitsitko siihenkin apua?

   Poista
 10. Teit oman maalin. Poistun tältä palstalta.

  VastaaPoista