torstai 25. kesäkuuta 2015

Hui kamalaa, tuontiromannien helvetti on Ruotsissa

Ruotsiin muualta Euroopasta tulleet kerjäläiset joutuvat usein rikosten kohteeksi. Ääriliikkeitä tutkivan Expo-säätiön selvityksen mukaan kerjäläisiin kohdistuneita rikoksia on kirjattu Ruotsissa puolentoista vuoden aikana ainakin 76.

Lievimmillään rikokset ovat sanallista uhkailua ja päälle sylkemistä, vakavimmillaan pahoinpitelyjä ja kerjäläisten asumusten tuhopolttoja. Enin osa rikoksista tehdään Tukholmassa ja Malmössa.

Rikokset ovat yleistyneet samaan aikaan, kun internetiin on syntynyt useita vihasivustoja, joilla kannustetaan rikoksiin kerjäläisiä kohtaan. Tällaisia sosiaalisen median keskustelufoorumeita on Expon mukaan kolmisenkymmentä.
(Lähde: YLE)

YLE:n toimittelija Jussi Nurminen on joko tyhmä tai/ja Tampesterin Vassaripropagandavapriikin eliittiä.

Mikä *u siinä on, ettei tuontiromannien puolestaloukkaantujille mene jakeluun se, ettei vapaa liikkuvuus vieläkään, ei edelleenkään tarkoita sitä, että Romania ja Bulgaria tuosta vaan saavat ulkoistaa romaniongelmansa muulle Euroopalle.

Emma Kari, Katja Tuominen, Pekka Tuomola, Thomas Wallgren, älyvapaat ja mitä muita näitä onkaan, niin, ja tietysti demlapelle Jussi Pajuoja: kenelle teistä lähetän laskun siitä, kun teidän *n *n takia tuontiromannet rullasivat läheiseni? Kenen luokse voin tulla laskua perimään?

3 kommenttia:

 1. Tuontiromaanit jatkoromaanien lisäksi...Olisi muuten mielenkiintoista jos "joku" jaksaisi tehdä tutkimuksen perättömistä lausumista tuomioistuimissa nyt kun näitä tulijoitakin on jonkin verran ja valehtelu kuuluu "kulttuuriin". Ihan näitä omia mustalaisia sai tämän tämä laittaa vankilaan silloin vanhaan hyvään aikaan. Nythän lakia on muutettu (1998) ja vähimmäisrangaistuksesta, joka oli muistaakseni 6 kuukautta vankeutta, on luovuttu. Minulla ei täällä ole vanhaa lakikirjaa, mutta muistaakseni se meni niin, että skaala oli VANKEUTTA vähintään 6 kuukautta ja enintään 3 vuotta. Ja häkki heilui niin että saranoita sai uusia!

  VastaaPoista
 2. Niin ja tuo Expohan on rikollisjärjestö, kylläkin Ruotsin valtion erityisessä suojeluksessa. Outoa on, että noita tekoja on puolentoista vuoden aikana ollut vain 76, olisi luullut että ruotsalaiset olisivat jo kyllästyneet enemmältikin näihin ulkomanneihin. Ja Expolta unohtuu tietenkin se, että mitä olen noita ruotsalaisia vihasivustoja seurannut, niin usein noihin viharikoksiin syyllistyvät muut rikastajat, eivät kantaruotsalaiset. Mutta tuollainen uutisointi olisi tietty rasismia ja lähtökohtaisesti siis täysin perätöntä.

  Kyllä Kiinassa on hyvä asua, ei ole manneja, ei musulmaaneja Shanghaissa, ei polteta autoja, emmekä me "siirtolaiset" vaadi erityisoikeuksia (mullakaan ei ole saunaa kotona, kaksi on kyllä tuolla alakerrassa uima-altaan yhteydessä, miesten ja naisten saunat, suomalaiset, mutta JOUDUN tyytymään saksalaiseen ruisleipään ja makkaroihin). Kyllä elämä koettelee siirtolaista!

  VastaaPoista
 3. Tervehys Castor, kiitos kommenteistasi.

  Et ole ensimmäinen joka Kiinaa kehuu, juuri samoista syistä. Siellä eivät ihmissoikeusjärjestöt sanele, mitä saa tai mitä ei saa tehdä.

  Siitäkin olen samaa mieltä, että kun joku tuontiromanne saa turpaansa niin kyseessä poikkeuksetta on jäsentenvälisistä. Nuo rikollisjengit ovat tarkkoja reviireistään ja nokkimisjärjestyksestä - ja ohareista.

  Selvittäkööt välinsä Romaniassa tai Bulgariassa, tänne niillä ei pitäisi olla mitään asiaa.

  Muuten, se hyvä puoli Suomessa Kiinaan verrattuna on, että vaikka täällä on paljon näitä vihervassarihihhuleita, melkein järveen kuin järveen voi mennä uimaan. Kuinka kauan, sitä en tiedä, tuontiromanneilla kun ei tässäkään asiassa ole mitään tapoja. Turpaan vaan, kovaa, ja hyvää kotimatkaa.

  VastaaPoista