torstai 18. kesäkuuta 2015

Hauskaa juhannusta!

Hauskaa juhannusta kaikille teille

ystäville

vihollisille

kaikille tunteville
ajatteleville
ihmisille

Rory Gallagher: King of zydeco

4 kommenttia:

 1. Hyvää ja rauhallista juhannusta myös Oinomaokselle ja jatkanemme juhannuksen jälkeen päivien jälleen pimetessä edelleenkin synkkää kulkuamme Voiman Pimeillä Poluilla.

  Tuosta cajun/zydeco-musiikista: Minähän kuuntelen vähän toisenlaista musiikkia, mutta kuulin aikanaan tarinan siitä, että amerikkalaisen levy-yhtiön miehet olivat kuulleet, että jossain Louisianan bayo-alueilla oli joku ranskankielinen suurperheen isä, joka oli aivan maaginen zydeco-musiikin taitaja.

  Heppu oltii jopa löydetty ja viety studioon, eikä touhusta ollut tullut yhtään mitään. Jätkä oli jäykkä kuin rautakanki. Sitten joku oli keksinyt alkaa juottaa sille viskiä ja kolmen promillen kännissä heppu oli nauhoittanut hurjinta zydecoa ever. Liekö totta? Kuulostaa kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ykä, kiitos kommentista ja hyvästä tarinasta.

   Ellei taivas putoa niskaan, varmasti jatkamme VPP (=Voiman Pimeillä Poluilla).

   Minäkin enemmän vannon pyhän kolmen soinnun nimeen, mutta melkein mitä tahansa hyvin soitettua tonaalista rytmimusiikkia kuuntelen.

   Tuo Röörin veto on aika hyvä, se aina saa mut hyvälle tuulelle.

   Poista
 2. Hyvää ramadania vaan Oinolle ja Ykällekin nyt täs samalla. Näin se vaan lähtee taas päivä lyhenemään ja pimeys saapuu keskuuteemme taas ennen kuin suvakki ehtii "kukkahatun" sanoa.

  Tennistermein nyt on erät Pimeyden bloggaajien ja Suvaitsevaisten välillä 2-2. Ratkaisevaa viidettä erää Suvakit ovat jääneet 4-0 tappiolle Pimeyden bloggaajien kyettyä pariin syötönmurtoon niin Suomessa, Englannissa, Itävallassa ja nyt viimeksi Tanskassa.

  Anna-tytön toiminta Pasilan K-marketissa luo tunnelmaa sekin. Pitkään aikaan tuntuu siltä että ei ole tulossa taas pitkä talvi, jonka jälkeen kesä näyttää vuosi vuoden jälkeen edellistä huonommalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kumis, kiitos kommentista.

   Vaikka johtaisimme viidettä erää 5-0, oma syöttö tilanteessa 40-0, emme saa herpaantua hetkeksikään. Muuten voi omissa kolista.

   Poista