keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Case Tapanilan raiskaus: lyhyt Q & A

Q: Mistä oli kysymys?
A: Törkeä raiskaus, raskauttavana asianhaarana rasistiset elementit.

Q: Miten niin raiskaus?
A: Selvä tapaus, sen totesi käräjäoikeuden tuomarikin. Laissa tämä on hyvin selkeästi määritelty.

Q: Mikä tai mitkä tekee tästä törkeän?
A: Tekijöitä oli monta, se riittää. Tästäkään ei kannata saivarrella, selvä tapaus.

Keppostelevia somalinuorukaisia

Q: Ehdollista vankeutta?
A: Meni maan tavan mukaan. Käräjätuomari ei ottanut huomioon teon törkeyttä eikä sitä, että mukana oli rasistisia elementtejä.

Q: Syyttäjä vie asian hovioikeuteen. Miten siellä käynee?
A: Ei mitenkään, ei Helsingin hovioikeus uskalla eikä saa antaa somaleille eikä muillekaan muslimimamuille asiaankuuluvia, oikeustajuun mahtuvia tuomioita.

Q: Oletko nähnyt tärähtäneistön kommentteja?
A: Kyllä, ja juuri ne suututtavat eniten. Uhria syyllistetään, pelataan han-kortti, vähätellään tapahtunutta ja niin edelleen. Sekopäistä porukkaa nuo vihervassarit, somalien puolestaloukkaantujat ja koko muu tärähtäneistö.

Q: Oikeusministeri Jari Lindström hieman gonahti. Kommentit?
A: Lindström on mies paikallaan, pannee Oikeusministeriön demla-akat ojennukseen.

Q: Kerran vielä: oliko kyseessä raiskaus vai pelkkä nuorukaisten hassuttelu?
A: Kehotan tutustumaan voimassaolevaan lainsäädäntöön: selvä törkeä raiskaus.

Tässä terveiseni kaikille somaleille ja somalien puolestaloukkaantujille.


Lisäys 24.6.2015
Lisäys 24.6.2015


Tärähtäneistön kommentteja Iltalehden keskustelufoorumilta


Somalien vastaanottokomiteassa 1990 mukana ollut Johanna Suurpää (demla) sanoi näin.

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.

Voisikohan "jossu" jo kertoa, näin parinkymmenen vuoden jälkeen, mikä hänen mielestään on kohtuullista? Jos somppujen ja muiden muslimimamujen nykytila näiden demlapellejen mielestä ei ole kohtuutonta, mikä sitten on?

Paljon puhutaan vastuunkannosta, mutta milloin somali-invaasion syylliset ja pääosan esittäjät DEMLA, RKP ja SPR rupeavat kantamaan vastuutaan aikaansaannoksistaan?

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti listasi leviää mahdollisimman laajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Professori, kiitos kommentista.

   "Luomisen tuska" on lievä ja vähättelevä ilmaus kuvaamaan sitä prosessia, jonka lopputulema tuossa on. Itsehillintä oli ja edelleen on kovalla koetuksella.

   Minusta on aivan käsittämätöntä se tapa, miten tärähtäneistö tähänkin tapaukseen suhtautuu. "mutqu suomalaisetkii", mutta yritäpä näille puhua muslimimamujen yliedustuksesta rikostilastoissa.

   Tunnekuohun ei pitäisi antaa vaikuttaa, pitäisi vain pyrkiä lyömään tiskiin faktaa kuten numeroita, mutta nyt keittää. Sen rehellisesti tunnustan.

   Poista
 2. Olisikohan pitänyt jäädä tuomariksi Suomeen? Annoin tuollaisia 4-5 vuoden tuomioita raiskauksista 1990-luvulla, ja kun perustelut olivat kunnolliset, niin Vaasan hovioikeus ei juurikaan kyennyt niitä alentamaan, vaikka tendenssi oli jo silloin päätä silittävä. Pisin oli kolmelle kusipäälle annettu 6 vuotta 6 kuukautta. Yksi näistä hirtti itsensä Kakolassa, good riddence!

  VastaaPoista
 3. Olisikohan pitänyt jäädä tuomariksi Suomeen? Annoin tuollaisia 4-5 vuoden tuomioita raiskauksista 1990-luvulla, ja kun perustelut olivat kunnolliset, niin Vaasan hovioikeus ei juurikaan kyennyt niitä alentamaan, vaikka tendenssi oli jo silloin päätä silittävä. Pisin oli kolmelle kusipäälle annettu 6 vuotta 6 kuukautta. Yksi näistä hirtti itsensä Kakolassa, good riddence!

  VastaaPoista