keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Terveisiä Fobballe ja muille suvakeille

Lähde: kuvaton.com

Fobba, Kesko-Karoliina ja muut suvakit tässä teille stadin revityin laku. Saa luvan kelvata, minkäänlaista vaihto-, palautus- tai valitusoikeutta teillä ei ole.

4 kommenttia:

 1. Naurattaa kun tyttö pistää pojat oortninkiin. Siinä on pojilla aika nolo tilanne, kun julkisesti videolle tallennettuna he kahdestaan häviävät yhdelle (1) tytölle, joka ei ole mikään naisten painonnoston SM-sarjan harrastaja, vaan ihan tavallinen sisukas suomalaistyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista.

   "Anna" näyttää hyvää esimerkkiä, vastaavaa kansalaisaktiivisuutta soisin näkeväni enemmänkin. Seuraavissa jaksoissa voisi olla esimerkiksi "Tunaroivat tuontiromannet" tai "Kerjäläisten kämmit".

   Poista
  2. Meilläpäin kyllä juoksukaljoja ovat hakemassa aivan yhtä hyvin spermanaamat (pihan kakaroiden suusta kuultua) kuin abditkin. Siksi viittasin vain "poikiin". Tässä lähiössä ihonväri tai uskonto eivät tosiaan merkitse mitään näissä asioissa.

   Poista
  3. Kyllä kyllä, mutta tuossa on varoittava esimerkki siitä miten "kepposteleville" voi käydä. Ennaltaehkäisevää, toivottavasti.

   Hyvä oivallus oli sekin, kun jonkun kujan seinällä oli varoitustaulu siitä, että jos tällä kujalla kuset pääset saman tien juutuupiin.

   Poista