perjantai 20. tammikuuta 2017

Päivän pelle: pääministeri Juha Sipilä

Anne "lastensairaala-finavia" Berner julkisti älyttömän liikenneuudistusehdotuksensa 19.1.2017. Tyrmistys oli valtaisa, turpaan tuli niin oppositiosta kuin kepuleiden hallituspuoluetovereiltakin. Mitä tekee pääministeri Juha "Annan kotini 17-vuotiaalle sotilaskarkurille" Sipilä?

Nuolee Anne Bernerin persettä, aivan kuten teki esimerkiksi Finavia -sotkussa.

Lukekaa itse. Lukekaa ja pöyristykää.
Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mielestä liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) selvitys liikenneverkon uudistamisesta on rohkea, tärkeä ja tervetullut.
...
-  Kyse ei tietenkään ole yksityistämisestä, kansallisomaisuuden myymisestä tai markkinavoimien päästämisestä rellestämään Suomen teillä. Uudet palvelukonseptit on helpointa toteuttaa yhtiömuodon kautta, pääministeri sanoo.
Lähde: Iltalehti (20.1.2017)

Näiden pääministeri Juha "rikastuin paskalain ansiosta" Sipilän ja liikenneministeri Anne "lasten-vallila-sairaala-finavia" Bernerin jatkuvien toilailujen takia on varmaa, että viha kaikkia Keskustapuolueen edustajia kasvamistaan kasvaa. Tämä jatkuva ryssiminen ei voi olla vaikuttamatta tulevien kuntavaalien tuloksiin eikä vaalikäyttäytymiseen. Kepuleiden kenttäväki: varautukaa ja valmistautukaa jo nyt tulevaan vaalitappioon.

En tiedä, kuka ja ketkä kuiskuttelivat Sipilän värväämään Anne Bernerin. Selvää kuitenkin on, että Sipilä tiesi tai hänen olisi pitänyt tietää Bernerin suhmuroinneista muun muassa uuteen Lastensairaalaan liittyvissä törkeyksissä.

Sivistysvaltioissa sekä Sipilä että Berner eroaisivat heti, lisäksi molemmat joutuisivat oikeuteen vastaamaan tekemisistään.

Juha "tase töihin" Sipilä: eroa heti.

2 kommenttia:

 1. Uskomatonta että näin räikeästi viedään loputkin toimeentulon ja elämisen mahdollisuudet maaseudulla eläviltä ihmisiltä. Julkinen liikenne ei toimi (hallitusten toimenpiteiden vuoksi) ja suuri osa eläkeläisistä ja pienituloisista saavat liikenteen lisälaskua 1000-2000E vuodessa. Kuka pienituloinen voi ostaa uuden ja vähäpäästöisen auton 800-1200 euron tuloilla. Uudistus on bildebergimäisesti suuniteltu ja rikkaan vähemmistön, öykkärieliitin mieleinen. Eikö mitään voida tehdä tällaista eliitin hillumista rajoittamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Jouni, kiitos viestistäsi.

   Miksi Sipilä värväsi Bernerin, jolle pikavauhtia järjestettiin Suomen kansalaisuus? Kuka ja ketkä ovat tämän kusetuksen taustalla?

   Poista