maanantai 9. tammikuuta 2017

Päivän kuva: veroeuromme hyötykäytössä


Tarkkaan ottaen kyseessä eivät ole veroeurot, vaan holtittomasti kaikkeen ihanaan, luonnolliseen ja väistämättömään monikulttuuriin rahaa syytävän Raha-automaattiyhdistyksen avustukset.

Väkisin herää kysymys: miksi RAY tukee tämänkaltaista toimintaa? Omalta osaltani äänestin lompakollani ajat sitten: en pelaa mitään RAY:n, Veikkauksen enkä Fintoton pelejä. Perusteltuna syynä nimenomaan se, että hävyttömän ja hävettävän suuri osa avustuksista menee Refugees Welcome Finlandin kaltaisille suvakkinaisten puuhastelukerhoille.

Antaisitko sinä kodistasi huoneen niin sanotulle "turvapaikanhakijalle", jonka taustoista sinä todistettavasti et tiedä mitään? Minä en, enkä suosittele sitä kenellekään.

Varoituksen sana: myös mukavanoloiset naiset ja lapset voivat olla niitä, jotka tulevat tekemään pommi-iskuja. Tästä on todisteita riittävästi eri puolilta maailmaa.

Älkää olko hyväuskoisia hölmöjä, olkaa mieluummin hieman vainoharhaisia kuin liian suvakkeja. Muistakaa vanha suomalainen sanonta.

Parempi katsoa kuin katua.

Älkää ottako kesäirakkia, oman turvallisuutenne vuoksi!

2 kommenttia:

 1. Äkkiseltään tuli ajatus, että tuohan on se suunta johon maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi nimenomaan ohjata: jos joku haluaa arabijätkiä Suomeen, olkoon sitten valmis majoittamaan heidät kotiinsa ja elättämään omalla kustannuksellaan, ilman RAY:n saati valtion rahoituksia. Tämän seurauksena voitaisiin suvakkien keskuudessa nähdä ällistyttävän nopeasti ryöhähtävä nuivistumisepidemia?

  Tarkemmin ajatellen se ei ole pidemmän päälle hyvä ajatus. Liian moni suvakki on niin monikulttuuriuskonnon riivaama, etteivät heidän silmänsä aukea vaikka unelmakupla paukahtaisi kuinka kovaa suoraan omalle naamalle: kaikki olisi aina ja ainoastaan pahojen rasistien syytä. On ajateltava myös näiden suvakkien huusholleissa mahdollisesti asuvia alaikäisiä lapsia, jotka ovat täysin syyttömiä vanhempiensa moku-uskovaisuuteen mutta joutuisivat uhratuiksi sen alttareilla. Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: ei niitä ISIS-pommittajia ja rekkakuskeja tarvitse ottaa Suomeen mistään syystä millään tavalla!

  Niinpä siis on vain pyrittävä vaikuttamaan asioihin niillä vähäisillä keinoilla mitä meillä on, yrittäen jaksaa luottaa parempaan tulevaisuuteen jossa Eila Kännön menetelmät myönnetään maahanmuuttopolitiikan ohjenuoriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys QK, kiitos kommentistasi.

   Pelkkää asiaa kirjoitit, helppo olla täysin samaa mieltä.

   Vielä kerran varoitus suvakeille: älkää ottako kesäirakkia! Ajatelkaa järjellä, älkää tunteella!

   Poista