maanantai 16. tammikuuta 2017

Mitkä kansainväliset sopimukset, Pravdan toimittelija Maria Manner?

Tämän päivän Pravdassa toimittelija Maria Manner väittää, että Irakin siirtolais- ja pakolaisministeri Jasim Mohammed Al-Jaff torjuu ”Suomessa ja muissa maissa” olevien irakilaisten pakkopalautukset. Kyseessä muka on rikkomus "kansainvälistä oikeutta" ja "ihmissoikeuksia" vastaan.

Nyt vaan oikeasti on niin, että oikeasti voimassaolevien kansainvälisten sopimusten mukaan Irak ei saa kieltäytyä ottamasta vastaan kansalaisiaan. Lisäksi mitkään oikeasti voimassaolevat kansainväliset sopimukset eivät velvoita Suomea elättämään Suomessa laittomasti notkuvia irakilaisia.

Tämä täsmälleen sama pätee myös esimerkiksi Somaliaan, eli tuhannet Suomessa perusteitta notkuvat somalirikolliset (moniavioisuus, tyttöjen silpominen, huumekauppa, jatkuva sosiaalitukien väärinkäyttäminen ja niin edelleen) pitää pikaisesti lähettää takaisin Somaliaan.

Maria Manner ja muut suvakkitoimittelijat voisivat edes kerran vaivautua sen verran, että kaivaisivat esiin ne oikeasti olemassaolevat kansainväliset sopimukset, sisältäen ihmissoikeudet, joihin jatkuvasti vetoavat.

Irak ja Somalia kantakoot vastuun kansalaisistaan! Suvakkitoimittelijat pitäkööt huolen siitä, että edes yrittävät pitäytyä journalistien ohjeissa. Koskee erityisesti YLE:n Eero Mäntymaata ja Iltalehden naistoimittelijoita.

Lisäys 16.1.2017

Daesh-rottien polttama Mosulin yliopiston rakennus

Suvakkitoimittelijat voisivat keskittyä olennaiseen, eli raportoimaan daesh-rottien sota- ja ympäristörikoksista. Kuinka monta juttua sinä, Eero Mäntymaa, olet kirjoittanut Mosulin eteläpuolella palavista öljylähteistä? Nina Leinonen: oletko "muistanut" kertoa siitä, minkälainen hintataso daesh-rottien seksiorjilla on? Voisitteko yhdessä raportoida Saudi-Arabian murhaamista jemeniläisistä siviileistä?

Nämä oikeasti ovat rikoksia, oikeasti ovat vastoin oikeasti olemassaolevia kansainvälisiä sopimuksia, mutta nämä eivät kaltaisianne KoneistonTM äänitorvia kiinnosta.

Suora kysymys kaikille suvakeille ja KoneistonTM edustajille: kuinka monta miljoonaa muslimimatua mielestänne Suomeen pitää haalia, ennen kuin olette tyytyväisiä? Ne kuuluisat Bilderberg-esityksen yli 60 miljoonaa vai vieläkin enemmän? Ajattelitteko rahoittaa näiden kymmenien miljoonien kamelikuskien ja muun roskasakin Suomessa loisimisen myymällä polkuhintaan Suomen ainutlaatuiset pohjavedet?

Ajatelkaa uudelleen, ajatelkaa huolella: ei tule onnistumaan. Jo nyt suomalaiset ovat sotapolulla, jo nyt pinnan alla kuohuu enemmän kuin arvaattekaan.

Lisäys 16.1.2017Päivi Nerg: onko pikkuisen noussut keltainen neste päähän? Juuri sinun tekemättä jättämistesi takia olemme nyt tässä tilanteessa; sinähän suureen ääneen huusit ettei rajoja saa panna kiinni.

Päivi Nerg: eroa heti!

1 kommentti:

  1. Maahanmuuttoon ja Koneistoon liittyen tämä KHO:n tuore pöyristyttävä ja järjenvastainen vuosikirjapäätös vaatinee oman kirjoituksensa.
    KHO:2017:6 Tuhoisalla asialla mm. vanha "ystävämme", demlapelle Mikko Puumalainen

    VastaaPoista