tiistai 10. tammikuuta 2017

Miksi pitää erikseen olla yhdenvertaisuus- ja tasa-arvovaltuutettu?

Suomeen somalit vuonna 1990 suhmuroinut demlalainen Johanna Suurpää kitisee siitä, ettei tasa-arvovaltuutetun avoinna olevaan virkaan tullut kuin kuusi hakemusta.

Mitään järkeä ei ole siinä, että pitää erikseen olla yhdenvertaisuus- ja tasa-arvovaltuutettu. Byrokratiaa byrokratian vuoksi, nuo kun ovat hyväpalkkaisia suojatyöpaikkoja Jossun ja kumppaneiden aatesisarille. Ellette usko, tutkikaa Oikeusministeriön henkilöstöä: suurin osa naisia.

Muuten, miten on mahdollista, että Kirsi Pimiää eivät koske mitkään jääviyssäännöt? Päivänselvää on, etteivät Pimiän jäsenyydet tietyissä yhdistyksissä ole omiaan lisäämään uskottavuutta Pimiän puolueettomuuteen. Vaadin Kirsi Pimiää eroamaan virastaan, perusteena luottamuspula.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tervehys vinbju, kiitos kommentistasi.

   Hyvä termi, "feminiitta". Osuvakin, kaiken muun lisäksi.

   Poista
 2. Vastauksena otsikon kysymykseen: juuri siksi, että muuten olisi yksi hyväpalkkainen suojatyöpaikka, tai oikeammin -virka vähemmän jollekin oikeinajattelevalle yhteiskuntataiteen maisterittarelle myönnettäväksi. Ei siinä mitään järkeä ole, mutta eihän julistavissa yhteiskuntataiteissa muutenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys QK, kiitos kommentistasi. Montakohan miljardia vuositasolla säästäisimme, jos Koneiston edustajat rupeaisivat tekemään ihan oikeita töitä?

   Poista