torstai 26. tammikuuta 2017

Kansainvälisistä sopimuksista

Kyllästymiseen asti olemme joutuneet kuuntelemaan ja lukemaan suvakkien parkumista ihmissoikeuksista ja kansainvälisistä sopimuksista. Näin asiaa kommentoi kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi.

”Mikään YK-sopimus ei voi estää valtiota päättämästä itse, kenen se antaa oleskella maaperällään. Jos Yhdysvallat on katsonut, että valtiosta ”X” tai ”Y” tulevat henkilöt ovat sen turvallisuudelle uhka, ei YK tai mikään sopimus voi velvoittaa sitä toimimaan omaa turvallisuuttaan vastaan." (Lähde: Pravda 25.1.2017)

Tämä täsmälleen sama pätee myös Suomeen. Rikostilastoissa vuodesta toiseen yliedustettuina olevat somalit ja irakit todistettavasti ovat uhka Suomen turvallisuudelle, samoin Emma Karin lellikit eli tuontiromannet.

Nyt äkkiä rajat kiinni: Ruotsista tuli viime vuonnakin tuhansia elintasopakoloisia ja tulevana kesänä tuhannet tuontiromannet tulevat tänne Suomeen rötöstelemään, sotkemaan ja urakoimaan rikoksia.

Rajat kiinni! Ulkomaalaislaki koskee myös tuontiromanneja ja elintasopakoloisia! Ruotsiin äkkiä noottia siitä, että siivotkoot omat sotkunsa ja siitä, että Dublin-sopimus sitoo myös Ruotsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti