torstai 19. lokakuuta 2017

Päivän sitaatti - Pandemrix-Paula

– Aikamoisella kokemuksella minä sosiaali- ja terveyspuolelta olen. Ei minun tarvitse ottaa (ohjeita) mistään, Risikko kommentoi eilen eduskunnassa. (Lähde: Ilta-Sanomat 19.10.2017)

Pandemrix-Paulan kokemus soteasioissa on vertaansa vailla. Sinne meni Heinolan Reuma, sinne menivät huoltovarmuuskeskuksen kymmenet miljoonat eurot, eikä kukaan vieläkään saa hiljennettyä tuota tuholaista. Risikko, eroa!

6 kommenttia:

 1. Ei eroa, hänhän on nykyisen hallinnon näköispatsas, joka sopii hyvin kokonaiskuvaan kuin kuin kuin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Veijo, kiitos kommentistasi.

   Aidoissa sivistysvaltioissa Risikko olisi telkien takana, täällä Hölmölässä päättämässä SoTesta...

   Toistan vaatimukseni: Risikko - eroa heti!

   Poista
 2. Minä asetan uskoni Katalonian kriisin pahenemiseen ja leviämiseen muihinkin maihin (esim. Italia) johtaen lopulta eurostoliiton hajoamiseen. Siinä menee kaikki roskat ja paskat pesuveden mukana, lapset jäävät kotosalle.

  VastaaPoista
 3. Kannattaisiko meidän ehkä sittenkin panna rahamme, mikäli vedonlyönnin pahetta harrastaisimme, Katalonian itsenäistymisen sijasta Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan EU-eroon ja siitä seuraavan Visegrádin Unionin muodostamiseen, johon Baltian maat ja Itävalta kutsuttaisiin ensimmäisiksi liittyjiksi?

  VastaaPoista
 4. Tervehys Q.K., kiitos kommentista.

  Jotain EU:lle tapahtuu lähivuosien aikana, eikä se ole monien toivoma liittovaltio.

  Visegrád Union on ajatuksena kiehtova, mutten usko sitä muodostuvan kuin korkeintaan "löyhän kaveriporukan" (=talousliitto).

  Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  VastaaPoista