sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Päivän kuva - Tšekin parlamenttivaalit 20.-21.10.2017

Lähde: INFO.CZ

2 kommenttia:

 1. Omalla tavallaan ratkihauskaa oli Ylen teksti-tv:n uutisissa tässä viikolla asian tiimoilta mainittu hämmästely, että ANO-puolue sai paljon ääniä vastustamalla muslimien maahanmuuttoa, vaikka maassa ei muslimeja edes asu juuri minkään vertaa!

  Niin. On se kumma, että Palontorjuntapuolue saa ääniä sellaisella populistisella propagandalla siitä, että pitäisi muka varautua oman talon palamiseen estämällä syttymissyyt ennakolta! Uskomatonta populismia, joka voi upota vain kaikkein tyhmimpiin elämäm kuollulaisiin: eihän meidän talomme pala juuri nyt!

  Varsinkin ennakoivaan palontorjuntaan panostaminen on siitä syystä pelkkää rahojemme tuhlausta! - Muualla toki talot palavat parasta aikaa, mutta sehän on vain niiden asukkaiden omaa syytä ja sitäpaitsi heidän talonsa syttyivät ihan normaalisti itsestään, luonnollisesti ja väistämättömästi. Se on niiden talojen asukkaiden uusi normaalitila, johon heidän nyt van täytyy oppia tottumaan, ja jos eivät totu, kuolkoot paskat pakkaseen? Mikseivät syö leivoksia?

  Mutta meidän talomme ei voi palaa koskaan, koska me teemme joka ainoan asian mitä uskollisimmin samalla tavalla kuin nuo kaikki, joiden talot nyt palavat!

  Jos tästä ei nyt tyhminkään populisti usko, miksi talomme ei voi koskaan palaa koska se ei voi koskaan palaa, on minun sytyttetävä se itse tuleen! Hä hä hä, siitäpä populistit sitten oppii, kun talomme palaa kivijalkaan asti!

  VastaaPoista
 2. Tervehys Q.K., kiitos kommentistasi.

  Voisimme ottaa mallia Japanin tiukasta maahanmuuttopolitiikasta ja -käytännöistä: kolme (3) hyväksyttyä turvapaikkahakemusta. Kummasti rupeaisivat talojen - ja autojen - epämääräiset palot vähenemään.

  Jotenkin kuitenkin epäilyttää, että joku iso lauma esimerkiksi rohingya-muslimeja on "korvamerkitty" Suomelle.

  Toivottavasti ei, pysykööt poissa Euroopasta.

  VastaaPoista