lauantai 22. heinäkuuta 2017

Niin sanottu "pakolaiskeskustelu" menee päivä päivältä hullummaksi

Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva on tiennyt vuosikaudet, miten kuviot UNHCR:n "pakolaisleireillä" toimivat. Vanha sanonta "Money talks, bullshit walks" pätee tässäkin. Rautalankaa: jokainen, jolla on riittävästi rahaa, ilmoitusluontoisena asiana saa islamistisen ja islamismin leviämistä tukevan UNHCR:n pakolaisstatuksen. Ai ette usko?

Tutkikaa virallisia tilastoja siitä, minkälaisia "hätää kärsiviä lapsiperheitä" noilta "pakolaisleireiltä" on tänne Suomeenkin kuskattu meidän laskuumme, meidän elätettäviksemme. Hulluinta tuossa kusetuksessa on se, että Maahanmuuttoviraston edustajat ovat tarkoituksella käyneet valitsemassa kaikkein surkeimmat luuserit, eli tapauksia, joilla ei ole edes teoreettisia mahdollisuuksia kotoutua Suomeen. Ei, vaikka erilaisiin toinen toistaan turhempiin ja kalliimpiin "kotouttamistoimenpiteisiin" haaskaisimme vielä enemmän miljardeja.

Jos ja kun otamme kiintiöpakolaisia, johon muuten mitkään oikeasti olemassaolevat kansainväliset sopimukset eivät Suomea velvoita - kyseessä on vain ja ainoastaan poliittinen päätös - meidän pitää itse saada valita "pakolaisleireiltä" parhaat päältä.

Siis ihmisiä, jotka osaavat muutakin kuin kuseksia nurkkiin, valittaa milloin mistäkin ja jotka ymmärtävät sen, että heillä Suomessa ollessaan on myös velvollisuuksia. Jos ei ruoka kelpaa, olkoot syömättä, saatana!

Tämänhetkinen ulina pakolaiskiintiön lisäämisestä ei tullut yllätyksenä, ei todellakaan. Meritaksipalvelut ovat pahassa vastatuulessa, Unkari ja muutama muu valtio näyttää tylysti keskisormea "globalisteille" ja täällä Suomessakin kansalaiset ovat alkaneet herätä. Hienoa!

Taistelumme jatkukoon, Suomi kuuluu suomalaisille!

4 kommenttia:

  1. Mutta paholaisethan virkistävät muodikasta vaihoehtoseksiä
    http://beta.oikeamedia.com/o1-28972

    Saamme Suomeen mielenkiintoista potilasaineistoa, jota tutkimalla ja hoitamalla Suomi rikastuu
    http://beta.oikeamedia.com/o1-28636

    Änkyrämaat, ns. wiseguys maat vielä kapinoivat, mutta kyllä junckers ja viininlaskijansa kätönen laittavat kapinalliset kuriin
    http://beta.oikeamedia.com/o1-27631

    Britit ne on aina meitä edellä
    http://www.breitbart.com/london/2017/07/21/stats-reveal-population-growth-in-english-cities-fuelled-almost-entirely-by-mass-immigration/

    Suomeen kans näitä haasteellisia opetettavia ja pikavauhtia Valtamedian palkituiksi journalisteiksi, polittiikkaanhan ne on jo hyvin pesityneet
    http://www.breitbart.com/london/2017/07/21/almost-no-educated-migrants-want-attend-school-sweden/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Veijo, kiitos kommentistasi ja linkeistä.
      Varoittelin taudeista jo syksyllä 2015.
      Tervetuloa Suomeen, iPakoloiset! Muistakaa käyttää palveluitamme! 19.9.2015
      Maanpetturit haluavat Suomeen tuberkuloosin ja muita tarttuvia tauteja 20.9.2015

      Voitaisiinko tuo kenties tulkita biologiseksi sodankäynniksi? Eikös siitä ole joitain kansainvälisiä sopimuksia? Siis niinqu ihan oikeita, olemassa- ja voimassaolevia.

      Poista
    2. Odotetaan rauhassa, taudeilla on itämisaikansa, mutta enemmän aikaa tulee viemään savi (salailevat virkamiehet) ja alta-media (alta totuuden media). Mutta sitten...

      Poista
    3. Juuri näin. Jatketaan taistelua!

      Poista