torstai 9. helmikuuta 2017

Sotapropagandasta

Valemedia on nyt täynnä uutisia Syyriassa muka teloitetuista "tuhansista" vangeista. Valheen esittäjällä, omanlaisellaan terroristijärjestö Amnesty Internationalilla ei ole valheensa tueksi esittää yhtään mitään konkreettista. Valemedian edustajat: vaatikaa Amnestyltä nimilistoja tai sitä, että myöntävät valehdelleensa. Tuokin valhe on samaa sarjaa kuin sepitetyt tarinat White Helmets -terroristijärjestön uroteoista ja olevinaan "aleppolaisen" pikkutyttö Banan kokemista "kauheuksista".

Q: Miksei valemedia rehellisesti kertonut yli kuukauden jatkuneesta Syyrian pääkaupungin Damaskoksen karmeasta vesipulasta?

A: Siksei, että vesipulan aiheuttivat valemedian lellikit eli "maltilliset" kapinalliset. Uhreina oli vain noin viisi miljoonaa siviiliä, tärkeämpää on keksiä lisää valheellisia nyyhky- ja sankaritarinoita.

Jos haluatte suhteellisen puolueetonta tietoa Syyrian tilanteesta, suosittelen lukemaan mitä Maytham (@maytham956) visertelee. Hän myös kertoi aika tarkkaan siitä, mistä Damaskoksen vesikriisissä oli kysymys: sotarikoksista, joista valemedia jatkuvasti vaikenee.

Valemedian edustajat: hävetkää, jos osaatte. Journalistin tehtäviin kuuluu tarkastaa faktat, mutta tässäkään tapauksessa ette sitä ole tehneet.
Valemedian päätoimittajat: muistakaa, että viime kädessä te olette vastuussa edustamanne median levittämistä valheista. Turha itkeä levikin romahtamista; eihän kukaan tervejärkinen, omilla aivoillaan ajatteleva viitsi jatkuvasti levittämiänne valheita ja poliittista propagandaa lukea.

Muuten, jos vatsanne kestää, lukekaa poliittisen eliitin lellikin Tuomas Kurttilan tuoreimmasta avautumisesta YLE:n sivuilta. Kurttila ja taustajoukkonsa haluavat "soveltaa" perustuslakia, mutta missä nyt on Tuomas Ojanen ja Perustuslakiblogi?

Muistanette, että Ilta-Sanomat julkisti Kurttilan uudesta virasta jo ennen kuin hakuaika oli päättynyt - mutta Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa tämänkaltainen kähmintä on maan tapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti