maanantai 27. helmikuuta 2017

VKSV - demlakratian "kruununjalokivi"

Jo vuosia olen ollut sitä mieltä, että Valtakunnansyyttäjänvirasto on täynnä toinen toistaan korruptoituneempia demlapellejä. Virasto on ja on aina ollut täynnä kallispalkkaisia tarkoitushakuisia paperinpyörittäjiä, kaikenlaisia jormakalskeita ja muita turhakkeita.

Nyt tuli ilmi, että valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on ostanut tai/ja ostattanut "valmennuspalveluja" veljensä Vesa Nissisen yritykseltä (lähde: Suomen Kuvalehti 27.2.2017).

Mitä kaikkea muuta rikollista paljastuukaan, jos joku rupeaa huolella seulomaan ja tutkimaan VKSV:n toimintaa. Mieleeni tulee ainakin demlapelle Raija Toiviaisen perustuslainvastaiset kommentit mediassa, Toiviaisella-han kun ei ole minkäänlaista mandaattia rajoittaa perustuslaissa määriteltyä sananvapautta (lähde: YLE 22.1.2017).

Matti Nissisen pitää heti jättää eronpyyntönsä, tuossa asemassa oleva virkamies ei saa tehdä noin alkeellisia virheitä. Tai siis, suoraan sanottuna: tuossa asemassa oleva virkamies ei saa jäädä kiinni tuon kaltaisesta nepotismista eikä muustakaan rikollisesta toiminnasta.

Raija Toiviaisenkaan pullat eivät ole erityisen hyvin uunissa. Toiviainen ilmeisesti kuvittelee olevansa joku Mika Illman, joka voi tehdä ja sanoa mitä haluaa ja että koko universumin pitää ottaa Toiviaisen lausunnot jonkinlaisena allahin sanana tai hadithina, jonka rikkojat joutuvat "sharia-oikeuteen" (lue: DEMLA:n mädättämä ns. "oikeuslaitos") vastaamaan tekosistaan. Ei ihme, että Suomella on EIT:ssä enemmän langettavia tuomioita sananvapausasioissa kuin muilla Pohjoismailla yhteensä.

Matti Nissinen, Raija Toiviainen: erotkaa heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti