maanantai 13. helmikuuta 2017

Lyhyesti: esimerkiksi Ruotsissa

Lainaan tähän YLE:n sivuilta vain uutisen otsikon, mariapetterssonien ja muiden suvakkien kiusaksi.

Malmötä piinaa murha-aalto – sisäministeri perää uudenlaisia rangaistuksia

Meille omilla aivoillamme ajatteleville tämäkään ei tullut mitenkään yllätyksenä, kiitos esimerkiksi Rähmiksen ja Paavo Tajukankaan.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Suomen pitää mahdollisimman pikaisesti rakentaa muuri tai aita Ruotsin vastaiselle rajalle. Ruotsi ja vuoden 2015 matutulvan aikaansaaneet * * (todella paljon todella rumia sanoja) maksavat - tai itkevät ja maksavat.

RKP, SPR, Terveystalo, Demla ja muut matutulvan aikaansaaneet tahot: maksun aika tulee pikemmin kuin pahimmissa painajaisissannekaan osaatte odottaa.
Susanna Huovinen: miltä nyt tuntuu?

4 kommenttia:

 1. Maksun aika tulee, kyllä. Mutta nuo tahot tietävät että kun se aika koittaa, HE eivät joudu maksamaan, vaan me tavalliset suomalaiset maksamme kaiken, kuten aina ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentistasi.

   Yleinen ilmapiiri muuttuu hitaasti mutta varmasti tervepäisempään suuntaan. Yksi iso sysäys parempaan suuntaan on Orovillen patokatastrofi; ihmiset vaativat rahoilleen muuta vastinetta kuin #unelmahöttöä.
   Meidän suomalaistenkin pitää vaatia enemmän rahaa rapistuneen infran hoitamiseen, surutta leikkuri kaikkeen, siis aivan kaikkeen matutouhuun. Ns. "paperittomista" voi aloittaa, ei centin centtiä laittomasti Suomessa notkuville eikä niistä taloudellisesti hyötyville tahoille.

   Poista
  2. Hmjaa. Se olisikin temppu. Saada kaikki miljoonat huolella aivopestyt rassukat ymmärtämään että heidän kannattaisi äänestää... mitä puoluetta?

   Niin, siinä onkin yksi pääongelma. Mikä olisi sellainen puolue, jota ei heti sen vallan syrjään päästyä ostettaisi ns. Parempien Ihmisten puolelle?

   Ja senkin jälkeen jää vielä se pulma, miten kertoa Sami Sairaanhoitajalle ja Pirkko Pullakuskille, että hänen aina äänestämänsä Kokoomus/SDP/Kepu/muu vanha puolue EI ole hänen puolellaan?

   Poista
  3. Olet asian ytimessä. Viimeistään nyt pitää ruveta muistuttamaan kaikkia äänestäjiä erityisesti Hell-singissä siitä, mitä kaikkea kuonaa ja paskaa erityisesti vihervassarit ovat saaneet aikaan. Ei sen puoleen, ei Hell-singin demarienkaan "track record" mitenkään mairitteleva ole kiitos The Ritvan ja vasalliensa - nimiä mainitsematta. Sekoomusta en äänestä ikinä, en missään vaaleissa, tästä kiitos Jyrki "kukkaruukku - 1,8 miljardia" Käteiselle.

   Poista