maanantai 29. toukokuuta 2017

Rahanahne "lakimies" Ville Hoikkala jatkaa kusetusyrityksiään

30.9.2013 kirjoitin blogiini näin.
"Muuten, marjanpoimijoita avustanut Ville Hoikkala ei saa käyttää titteliä asianajaja. Kysykää Villeltä, miksi näin kävi."
Nyt tämä vain rahasta kiinnostunut pelle yrittää saada joitain "korvauksia" niille 50:lle thaipoimijalle, joita tuo rahanahne ketku syksyllä 2013 tuloksetta yritti saada ihmiskaupan auttamisjärjestelmään. Lukekaa ja pöyristykää.

– Oikeudessa kyse on heikomman oikeudesta. Tämä on juridisesti erittäin haastava juttu, jollaista ei ole Suomessa ja tuskin muuallakaan koskaan käsitelty, poimijoiden lakimies Ville Hoikkala kertoi IS:lle. (lähde: Ilta-Sanomat 29.5. 2017)

Jokainen tätä rahastusta seurannut tietää, ettei lakimies Hoikkalan vaatimuksille ole mitään perusteita. Lakimies Hoikkala kusettaa myös thaimaalaisia "asiakkaitaan", ainoana tavoitteenaan tehdä kunnon tili.

Lakimies Hoikkala: häpeä, jos osaat. Vuoden pellen titteli on jo tässä vaiheessa sinun.

Lisäys 30.5. 2017

(Bex-Ex:n asiamies asianajaja Ari) Korhonen esittää MTV Uutisille lähettämässään sähköpostissa mielenkiintoisen tulkinnan loppukesän 2013 tapahtumista. Asianajajan mielestä kysymys on "virheellisistä tulkinnoista". Tämän näkemyksen yhtiö esittänee myös oikeudessa.

– Päämieheni mukaan suomalaiset aktivistit (kansanedustaja) Li Anderssonin johdolla lupasivat ison summan rahaa jokaiselle kun poimijat eivät menisi poimimaan, Korhonen muotoilee.

Ber-Ex:n käsityksen mukaan poimijat itse halusivat siirtoa. Kolmasosa Juvalla toimineista poimijoista halusi irtautua muusta ryhmästä ja siirtyi jatkamaan poimintaa normaalisti Tohmajärvelle, Korhonen kirjoittaa.

– Valmisteluistunnossa on selvinnyt riidattomaksi, että 50 poimijaa lopetti itse poimimisen, marjafirman edustaja summaa. (Lähde: MTV3 30.5. 2017)

Seuraan tätä oikeudenkäyntiä tavallistakin tarkemmin ja todella toivon, että "hanttapullat" saavat nyt kunnon pöllytyksen. Sen ne ovat omalla toiminnallaan ansainneet.

2 kommenttia:

  1. Häpeäminen on sellaista, mikä kitketään oikeustieteellisessä opiskelijoista tehokkaasti, ainakin sen perusteella mitä voi päätellä uutisten perusteella, tai omista kokemuksista jos sellaisia on.

    VastaaPoista
  2. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentistasi.

    Onhan niitä kaikenlaisia ingridheickellejä, mikaillmanneja ja muita hieman, hmm, "parempia" advokaatteja ja professoreja, jotka kuvittelevat itsestään liikoja. Näihin toivottavasti pätee vanha sanonta "ylpeys käy lankeemuksen edellä".

    VastaaPoista