keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Pelottavaa dataa "siirtolaisista"

Paavo Tajukangas löysi aika hätkähdyttävää dataa siitä porukasta, mitä meritaksipalvelu tänne Eurooppaan kuskaa. Katsokaa tätä tilastoa.

Lukija osannee tehdä tästä omat johtopäätöksensä, mutta tarjoan muutaman lyhyen vihjeen.
- rohingyat
- boko haram
- yllättävän tarkat luvut "hukkuneista"
- tuhannet "pelastetut" "siirtolaiset"

Samaan aikaan kotimaassa tapahtuu kummallisia ja huolestuttavia asioita. Pidän erityisen huolestuttavana sitä hirmuista kiirettä, jolla esimerkiksi uusi tiedustelulaki yritetään runnoa läpi. Se vaatii perustuslain säätämisjärjestyksen enkä usko sen menevän läpi.

Perustuslain vastainen on myös kaavailtu hallintarekisterilaki, jonka puolustajien vetoomukset EU-direktiivistä ovat taas sitä ihteään. En ole nähnyt ulkomaisessa mediassa yhtään uutista tai juttua tästä muka "pakottavasta lainsäädännöstä", jonka kaiken järjen mukaan pitäisi koskea kaikkia EU:n jäseniä.

Suuresti ihmettelen, mikseivät perustuslakifundamentalistit kuten Tuomas Ojanen tai Juha Lavapuro ole julkisuudessa sanallakaan kommentoineet tulevan sote-uudistuksen ja maakuntamallin perustuslain vastaisuutta.

Ḿitä ihmettä täällä taas tapahtuu?

Lisäys 10.5. 2017
Muutenkin ansioitunut blogistikolleega Vasarahammer oli näköjään ainakin osittain samalla asialla. Suosittelen lukemaan hänen kirjoituksensa Ylikansallinen edistyksellisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti