tiistai 30. toukokuuta 2017

Muistutus perustuslaista poliittisen poliisin edustajille

Poliisihallituksen joku "poliisitarkastaja" älähti siitä, että poliisin tehottomuudesta ja haluttomuudesta selvittää erityisesti muslimimatujen tekemiä rikoksia huolestuneet ihmiset julkaisevat valvontakameroidensa tallentamia kuvia. Tähän näillä ihmisillä on täysi oikeus.

Sen sijaan tällä "poliisitarkastajalla" ei ole minkäänlaisia lakiin perustuvia oikeuksia kieltää näiden kuvien julkaisemista.

Tiedoksi kaikille PolPon edustajille: hallinnassani on parikymmentä eri valvontakameraa. Kun joku neekeri tai muslimimatu jää ns. rysän päältä kiinni, voitte olla aivan varmoja siitä, että tuon tyypin kuvat ovat salamaakin nopeammin interwebissä. Katsotaan sitten kaikki tarvittavat oikeusasteet läpi, oliko vai eikö minulla oikeus julkaista näitä kuvia.

Katsokaa PolPot, mitä sanoo perustuslaki ja mitä teiltä vaatii poliisilaki. Toimikaa voimassaolevan lainsäädännön mukaan, tai vaihtakaa alaa. Tietojeni mukaan jihadistit Irakissa ja Syyriassa tarvitsevat vaippojen vaihtajia, sinne vaan. Hyvää matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti