tiistai 4. huhtikuuta 2017

TVS4348

Harvoin on heti aamusta ollut niin kivaa kuin tänään, kiitos tyhmien ja vielä tyhmempien suvakkien. Valemedia tietysti "uutisoi" oman agendansa mukaan, mutta pientä rajaa sentään pitäisi olla valehtelussakin. Tätä kirjoittaessani en tiedä, onko yksikään valheellisen uutisen julkaissut valemedia vaivautunut myöhästynyttä aprillipilaansa oikaisemaan. Syytä olisi.

Lähde: Twitter

Muutenkin tiettyjen kansanedustajien toiminta on ollut paitsi halveksuttavaa myös erittäin tuomittavaa. Kannattaa lukea, mitä Suomen Uutiset tästä kaustista kirjoittaa.

Suora kysymys kaikille ozanyanareille, marjaanatoiviaisille, villeniinistöille, emmakareille ym: miten tää niinqu meni, noin niinqu omasta mielestä? Ellei muuta, niin aivan loistavaa vaalityötä teitte. Kannattanee perua skumppatilaukset, tai ainakin pikaisesti vaihtaa tilauksen toimitusosoite.

Käytöksenne tässä kaustissa osoitti konkreettisesti, ettette ole muuta kuin pelkkiä anarkisteja, mädättäjiä ja järjestäytyneen yhteiskunnan vihollisia.

Hävetkää, jos osaatte.

Ai muuten: Li Andersson, Dan Koivulaakso, Mikael Brunila ym. vassariterroristit: miltä nyt tuntuu? Joko on pelko perseessä?

Lisäys 4.4. 2017


Lisäys 4.4. 2017: Äänestä sinäkin virheitä, saat mitä tilaat!


Lisäys 4.4. 2017: Ville Niinistö jatkaa paskanjauhantaa

Niinistö kertoi aamulla MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa, että Afganistaniin olisi palautettu useita perheitä, joissa oli lapsia. Myöhemmin hän tviittasi, ettei lapsia ilmeisesti ollutkaan mukana ja pyysi anteeksi väärää tietoa.

– Aina maltti kun tilanne päällä. Journalismia tarvitaan niin tieto kulkee. Lapsia ei ilmeisesti lennolla, hyvä. Pyydän anteeksi väärää tietoa, Niinistö tviittasi.
Lähde: MTV 4.4.2017

Kuvitteleeko veronkiertäjä Ville Niinistö, että anteeksipyyntö riittää? Ville Niinistö kumppaneineen julisti sodan järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan. Soditaan sitten, saatana, mutta älä Ville Niinistö mene Emma Karin helmoihin tappioitasi itkemään ja lohtua hakemaan.

3 kommenttia:

 1. Ne valehtelevat aina. Nyt vain sattuivat jäämään kiinni.

  On kaveriporukalla jo kuukausikaupalla vitsailtu Pinochetista ja helikoptereista, mutta tänään ensimmäistä kertaa täysin epäironisesti koin tarpeen kommareiden fyysiseen poistamiseen yhteiskunnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Kristian, kiitos kommentistasi.

   Mielestäni on kammottavaa, että mainitsemasi kommarit näköjään saavat tehdä ihan mitä haluavat.

   Toivon kuitenkin, että vihervassareiden masinoima kampanja osuu omaan nilkkaan: jotain osviittaa saamme viimeistään sunnuntai-iltana kun ensimmäisiä vaalituloksia alkaa tulla julkisuuteen.

   Poista