lauantai 22. huhtikuuta 2017

Ennakkotunnelmiani Ranskan vaaleista

Oma ehdoton suosikkini on Marine Le Pen ja olen täysin varma siitä, etten näiden sympatioideni ja ajatusteni kanssa ole yksin.

Euroopan islamisaatio pitää pysäyttää nyt, kun se vielä jotenkin järkevästi on mahdollista. Ei ole mitään järkeä siinä, että Italian rannikkovartiosto tekee oto:na meritaksipalveluja, eli noutaa Libyan rannikolta satoja, kenties tuhansia "siirtolaisia" joka ikinen päivä. Läpeensä korruptoitunut ja täysin mafioiden käskytettävissä oleva Italian viranomaiskoneisto tietenkään ei tee muuta kuin levittelee käsiään, kun Italian kautta EU:n alueelle tunkeutuneet rikolliset häiriköivät Ranskassa.

Marine Le Pen tullee käyttämään kaiken vaikutusvaltansa pysäyttääkseen tämän tuhoisan tulvan. Meidän pitää muistaa se, ettei Ranska suinkaan ole läheskään niin munaton ja hampaaton kuin Italia, jonka suurimmat sotasaavutukset ovat parhaimmillaankin pelkkä huono vitsi.

Pitää muistaa sekin, että taloudellisesti Italia kyntää syvällä. On vain ajan kysymys, milloin kuplat rupeavat puhkeamaan. Tuolloin Drunckerin aina yhtä valmis, nenänpää aina yhtä ruskeana oleva ammattivalehtelija Jyrki "kukkaruukku" Käteinen tietysti rientää lausumaan "1,8 miljardia. Tämä on ainut luku, mikä teidän pitää tietää" tai jotain muuta vastaavaa paskaa.

Jos Marine Le Pen voittaa vaalit, se väkisin vaikuttaa myös kommunististalinisti Angela Merkelin hallitsemaan Saksaan sekä siihen, miten Iso-Britannian pääministeri Theresa Mayn julistamissa vaaleissa käy.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Lisäys 23.4.2017: Päivän kuva

Lähde: Twitter

Lisäys 24.4.2017

Vaalitulos oli kutakuinkin odottamani: jatkoon Macron ja Le Pen. Valemedian reaktiot ovat olleet jossain huvittavan ja halveksittavan välillä, luokkaa "pelastava enkeli vastaan paha kaiken tuhoava pirulainen".

Italian taloustilanteesta: lainaan pätkän Ilta-Sanomien uutisesta.
Italian pankkisektoria on tarkkailtu huolestuneina jo pitkään. Ahdingon ytimessä on yksi maan suurimmista pankeista Monte dei Paschi, joka todettiin heinäkuussa eurooppalaisissa pankkistressitesteissä kehnoimmaksi. Italian valtio lupasi sille ennen joulua useiden miljardien pelastusohjelman. (Lähde: Ilta-Sanomat 24.4.2017)

Meritaksipalvelusta: italialainen syyttäjä Carmelo Zuccharo kertoo sen, minkä jokainen tuota farssia seurannut on tiennyt pitkään.

"We have evidence that there are direct contacts between certain NGOs [non-governmental organisations] and people traffickers in Libya," Mr Zuccaro is quoted as saying in La Stampa.

He said that telephone calls were being made from Libya and rescuers were shining lamps to direct smugglers' vessels and turning off transponders so boats could not be traced. (Lähde: BBC 23.4.2017)

Kyseessä on järjestäytynyt rikollisuus, jossa liikkuu miljardeja. Syystäkin asiasta huomauttaa myös kansanedustaja Mikko Kärnä, samalla hieman näpäyttää Tavjaa.

Presidentti Halosen ja vihervasemmiston tarkoitus on varmasti vilpitön ja hyvä. On kuitenkin ikävää, että tällaisilla kannanotoilla ruokitaan sellaisia lieveilmiöitä kuin ihmissalakuljetusta ja ihmiskauppaa. Mitä enemmän luomme kuvaa, että Eurooppa ottaa vastaan kaikki tänne saapuvat, sitä enemmän saamme perusteetta turvapaikkaa hakevia ihmisiä liikkeelle. Nämä ihmiset joutuvat tällöin turvautumaan ihmissalakuljettajien palveluksiin. Tämä iljettävä bisnes ei lopu ellei siihen oteta tiukkaa kantaa.

Nyt alkaa olla kiire ottaa "tiukka kanta", eli Italia pitää panna kantamaan vastuunsa siitä ihmissaastasta, mitä se  ja sen suosimat rikollisjärjestöt ovat EU:n alueelle kuljettaneet ja kuljetuttaneet. Kyseessä on vuosia jatkunut määrätietoinen rikollisuus, missä Italia sanalla sanoen haistatti paskaa kaikilla oikeasti olemassaolevilla kansainvälisillä sopimuksilla ja sitoumuksillaan. Arrivederci, Italia!

3 kommenttia:

 1. Tekisihän se Euroopalle totisesti gutaa, jos Marine Le Pen valittaisiin Ranskan presidentiksi ja aloittaisi ensi töikseen Frexitin, tai mikä se Ranskan tapauksessa sitten olisikaan.

  EU:sta eroamisen jälkeen Ranska voisi heittää niskaperse-otteella jokaisen laittoman maahantunkeutujan takaisin sinne, mistä tulivatkin: yritätte tunkeutua tänne EU:sta, painukaa takaisin sinne! Tulkaa takaisin vasta, kun olette hankkineet validit matkustusasiakirjat. Senkään jälkeen älkää tulko vonkaamaan asyyliä!

  Toivon mukaan Frexit saisi Brexitin kanssa aikaan dominoefektin, joka johtaisi EUroopan nEUvostoliiton hajoamiseen ja palaamiseen kansakuntien Eurooppaan, jossa nykymuotoinen arabi-invaasio olisi ollut täysin mahdoton.

  Vapaa Schengen-liikkuvuus on mahdollistanut Kreikalle ja Italialle falskata maahantunkeutuneet afrot ja arabit maan läpi edelleen pohjoiseen. Tämän pelkästään kansainvälistä rikollisuutta hyödyttävän liikkuvuuden loputtua Italian rannikkovartiosto ei todellakan hakisi afro- ja arabijätkiä Libyan rannikolta, vaan tuuppaisi heidät takaisin Afrikan pohjoisrannikolle, samoin kuin Kreikka heivaisi omat tunkeutujansa Turkkiin ja mistä ovat tulleetkaan. Heidän olisi pakko, koska yrittämällä laskea heidät vaeltamaan man läpi he vain joutuisivat ottamaan heidät takaisin pohjoisten rajanaapureiden torpattua läpikulun.

  Euroopan tuhoa naama irvessä ajavat voimat ovat pelottavan vahvoja ja yltyvästi raivokkaampia, mutta Le Pen, Viktor Orbán, Jussi Halla-aho ja monet muut antavat uskoa siihen, että parempi huominen on mahdollinen.

  VastaaPoista
 2. Tässä suunnassa pidetään peukkua Le Penille myös ja paljolti niistä syistä, mitä Qroquius Kad totesi. Tosin Ranskan kohdalla se ei ole (valitettavasti) enää tarpeeksi. Matujen määrä on ylittänyt siellä sen rajan että se jo omalla lisääntymisellään (niin kuin myös integroitumishalujen totaalisella puutteella) aiheuttaa sen tilanteen, että Ranska tuskin selviää ilman laajamittaista ampumista. Vahinko. Sivistyskansahan se kumminkin on.

  VastaaPoista
 3. Tervehys Q.K. ja Ykä, kiitos kommenteista.

  Libya ei ole ainut huolenaihe: Pohjois-Afrikassa tilanne pahenee Tunisiassa ja Egyptissä, Turkki on iso kysymys- ja huutomerkki, eikä Ruotsinkaan tilanne mitenkään hyvältä vaikuta.

  Kansallismielisyys Ranskassakin on kovassa nosteessa, toivottavasti twitteristä löytämäni kuva on enne tulevasta.

  VastaaPoista