perjantai 28. huhtikuuta 2017

Uuseufemismeista

Helsingin Diakonissalaitos (HDL), tuo syöpäläinen, tuo veronmaksajien euroja jatkuvasti kusettava loisjärjestö, lanseerasi uuseufemismin "uuspaperiton". Voi hyvää päivää sentään näitä uuspeeloja!

Muistanemme HDL:stä ainakin Don Pekka Tuomolan ja Paavo Voutilaisen ja tuon tuhokaksikon touhut tuontiromannien raivoisassa puolustamisessa. Nämä molemmat rahanahneet kusipäät tienaavat sievoisia summia nykyäänkin, ja yhä edelleen tuon epäisänmaallisen tuhokaksikon leveän elämän maksaa VHM.

HDL on vuosien varrella saanut kymmeniä miljoonia euroja tukea toinen toistaan epämääräisempiin hankkeisiin. Väitän, että vähintään 90% noista euroista on ollut hukkaan heitettyä rahaa siinäkin mielessä, että noilla rahoilla on kustannettu aivan pöyristyttäviä hankkeita. Kuuluisa huumekerrostalo keskellä Helsinkiä on tästä räikein esimerkki.

Nyt nuo parasiitit ovat päättäneet, että Suomessa on uuspaperittomia, joille heidän mielestään pitää järjestää luksuselämä.

Hankkeen etsivän työn perusteella vaikuttaa siltä, että Suomeen tulee jäämään joukko uuspaperittomia, jotka eivät poistu vapaaehtoisesti, eikä heitä pystytä viranomaistoimin poistamaan maasta. Sitä, kuinka suuri tämä joukko uuspaperittomia tulevaisuudessa tulee olemaan, on vaikea ennustaa. Suomeen jäädään tilanteessa, jossa elämä paperittomana on henkilölle sillä hetkellä huonoista vaihtoehdoista vähiten huono. Hätämajoituksen tarve on toistaiseksi ollut uuspaperittomien parissa vähäinen. Monilla uuspaperittomilla on toiveena saada työpaikka ja sitä kautta oleskelulupa. Uuspaperittomilla on lisäksi suuri tarve omakieliselle neuvonnalle, palveluohjaukselle ja psykososiaaliselle tuelle. (Lähde: STT Info)

Miksei näille uuspeeloille vieläkään mene jakeluun se tosiasia, ettei ole olemassa edes paperittomia, saati uuspaperittomia? Tuuli Shinyella suoltaa niin kaameaa soopaa, että hän on erittäin vahva ehdokas kuukauden pelleksi.

Vielä kerran: jokainen Suomessa oleva tai notkuva on täällä joko laillisesti tai laittomasti. Suosittelen tutustumaan Ulkomaalaislakiin ja maassaolon edellytyksiin. Elleivät maassaolon edellytykset täyty, tuolla henkilöllä ei ole olemassa mitään juridisia perusteita jäädä tänne notkumaan huolimatta siitä, mitä demlapellet kuten Tuomas Ojanen, Juha Lavapuro, Martin Scheinin ja muut stalinistit ja ihmissoikeusaktivistit päivästä toiseen väittävät.

Yksi vähän iloisempi uutinen sentään tällekin viikolle tuli: Sale torppasi Suomen mädättäjien Top-10:ssä olevan The Ritvan aviomiehenä tunnetun kovan stalinistin Veli-Pekka Viljasen nimittämisen oikeuskansleriksi. Niin sitä pitää, hyvä Sale!

4 kommenttia:

 1. Jerseyn saarelainen veroparatiisifirma HDL laskuttaa kaupunkia kaikista "uuspaperittomille" tarjoamistaan palveluista. HDL ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö, vaan voittoa tuottava liikeyritys, joten se laskuttaa kaupunkia siten, ettei osakkaille tule paha mieli.

  VastaaPoista
 2. Jerseyn saarelainen veroparatiisifirma HDL laskuttaa kaupunkia kaikista "uuspaperittomille" tarjoamistaan palveluista. HDL ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö, vaan voittoa tuottava liikeyritys, joten se laskuttaa kaupunkia siten, ettei osakkaille tule paha mieli.

  VastaaPoista
 3. Tarkasti ottaen maassamme on monenlaisia ulkomaalaisia: on työperäisiä maahanmuuttajia (eri asia tarvitaanko heitä), vaihto-oppilaita, turisteja, Geneven pakolaissopimuksen kriteerit täyttäviä turvapaikanhakijoita (joita on kovin vähän), muuten asiattomia ulkomaalaisia (samantapaisia kuin maastamme Ruotsiin lähteneet "Slussenin sissit") ja laittomasti maahan tunkeneina päästetyt, lähtökohtaisestikin perusteetonta turvapaikkaa mukahakevat elintasosurffarit. Itse nimittäisin notkujiksi vain kahta viimeksimainittua muukalaiskategoriaa, joita ei siis mielestäni pitäisi olla olemassakaan.

  Diakonissalaitoksen kannan voin jotenkuten jopa ymmärtää. Siellä kun on tällaisia hupsuja pieniä marjaanatoiviaisia, jotka haluaisivat että kaikilla ois kivaa, ja jos joku meinaa että jonkun pitäis se kiva sit vielä kustantaa, tulee näille pienille diakonissamarjaana-rassukoille niin kovin paha mieli. Tyttörukat, rupinokka ruttanat.

  Syyllisiä tähän kaikkeen olemme me, suomalaiset lihaasyövät heteromiehet. Me emme halua tai kykene siittämään naisillemme niin paljon lapsia, että he voisivat tyydyttää naisellista hoivaviettiään luonnollisella tavalla hoivaaamalla äitiläisinä pieneläisiä vauvahaisiaan. Meidän laiminlyöntimme takia heillä on tuskallisen pakottava tarve tuottaa maahan nuoria arabijätkiä, jotka he voivat nähdä kahdella toisiaan täydentävällä tavalla:

  1) hoivaa tarvitsevina lapsina: ovathan he hätää ja tuskaa kärsiviä, sotaa ja vainoa pakenevia rassukoita ja silti samaan aikaan

  2) tummina ja tulisina Tosimiehinä, jotka tyydyttävät heidän pitkään tukahdutettua tarvettaan saada olla naaras urokselle.

  Miksi näin? Koska me, juuri me suomalaiset heteromiehet olemme antaneet naisillemme vapauksia vailla vastuita ja oikeuksia vailla velvollisuuksia. He "kiittävät" meitä tällä tavalla. Ja miksipä eivät? Eihän heillä ole tässä kiittämistä: me olemme lyöneet naisemme laimin.

  Nyt on meidän asiamme joko ryhdistäytyä tai sitten lyyhistyä nykyistäkin alemmaksi naistemme kynnysmatosta heidän muslimi-isäntiensä dhimmeiksi.

  Aloitetaan vaikka muistuttamalla näille pienille diakonissatar-marjaanoille heidän oman uskonsa tärkeä opinkappale jyrähtäen:

  NAINEN VAIETKOON KIRKOSSA

  VastaaPoista
 4. Tervehys Pantalone ja Q.K., kiitos kommenteista.

  HDL:n säätiöspagettiin kuuluu myös esimerkiksi Sininauhasäätiö. "Rupisia riimejä, karmeita tarinoita" löytyy googlettamalla yllin kyllin.

  Miettikää, miten heppoisin eväin tuo pieni mutta sitäkin äänekkäämpi mädättäjäporukka yrittää meitä vedättää. Ne eivät osaa muuta kuin parkua ihmissoikeuksista, perustuslaista ja "kansainvälisistä sopimuksista". Jokaikinen kerta, kun asioista paremmin perillä oleva VHM yrittää tivata asia-argumentteja, ns. "keskustelu" kääntyy joko tylsäksi jankuttamiseksi tai pillastunut marjaanatoiviainen pillahtaa itkuun ja rupeaa huutamaan jotain seuraavista.
  i) rasisti
  ii) fasisti
  iii) natsi
  iv) noqu perustuslaki
  v) mikä tahansa yhdistelmä

  Mädättäjillä kuitenkin on taustallaan paljon rahaa, todella monia kovia stalinisteja ja muita demlapellejä sekä tietysti kaikkea suomalaista vihaava RKP mahtavine resursseineen.

  Tuo paskasakki ei tajua sitä, että se on vähemmistönä täällä. Tuo paskasakki ei tajua sitäkään, että on vain ajan kysymys, milloin vastaiskut kunnolla alkavat.

  Lavapuroille ja muille demlapelleille tiedoksi: Viljasen hyllyttäminen oli vasta alkua, lisää samaa tavaraa on tulossa.

  VastaaPoista