sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Turkin kansanäänestyksestä

Aavistelen, että Turkin sekopää despootti Erdogan on pelotellut kansaa niin, että 16.4.2017 kansanäänestyksen tulos tullee olemaan yllättävän selkeä "Kyllä". Tätä puoltaa sekin, että tietojeni mukaan käytännössä kaikkia äänestyspaikkoja valvoo Erdoganille myönteiset tahot.

Oli äänestyksen tulos mikä tahansa, sulttaani Erdogan jatkaa tai ainakin yrittää jatkaa vallanhimoista niin sanottua "sotaretkeään" Syyriassa sekä suoraan että tukemiensa terroristijärjestöjen avulla.

Ennustan laajoja levottomuuksia monilla alueilla.

Tulen päivittämään tätä kirjoitusta sitä mukaa kun aihetta ilmenee.

Lisäys 18.4. 2017

Oheiset kaksi kuvaa kertonevat riittävästi siitä, miksi kansanäänestyksen tulos oli niukasti "Kyllä". Luotettavista lähteistä selvisi sekin, että esimerkiksi Kaakkois-Turkin kurdialueilla - jonne vaalitarkkailijoilla ei ollut mitään asiaa - "Kyllä" -äänien osuus oli hämmästyttävän suuri.


Lähde: YLE:n teksti-tv 17.4.2017

Tietojeni mukaan ulkomailla äänestäneiden turkkilaisten kohdalla leimaamattomat äänestyslipukkeet eivät kelvanneet.

Sulttaani Erdogollum onnistui pelotteluilla ja huijauksilla väärentämään kansanäänestyksen tuloksen "vain" niukasti yli tarvittavan 51%, mutta arvioiden mukaan tuloksissa on mukana 1,5 - 2 miljoonaa väärennettyä äänestyslipuketta.

Erdoganin pitäisi tajuta tehneensä paljon todella pahoja virheitä ja vetää tästä omat loogiset johtopäätöksensä. Pahoin kuitenkin pelkään, että tuo äärimmäisen vaarallinen maanikko tappiostaan suuttuneena panee lisää pökköä pesään toteuttaakseen utopiansa uudesta Suur-Turkista.

Kansainvälisen yhteisön pitää tavalla tai toisella pysäyttää tuo hullu despootti, ennen kuin oikeasti on liian myöhäistä. Kellot tikittävät jo, nyt on aika toimia.

3 kommenttia:

 1. Erdokan on vaarallinen kaveri. Jätkässä alkaa olla Hitlerin piirteitä. Joskus tullut Turkissakin käytyä mutta enää en mene edes ilmaiseksi. Toki aika ilmaista tuo alkaakin olla kun viikoksi pääsee 130 ekellä. Saas nähdä kuinka kauan sulttaani saa pitää nuppinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erdo-kaani taitaa kyllä havitella jo Hitlerin ja Tshingis-kaanin ohittamista: molemmilla kun oli tavoitteena mahdollisimman laajan imperiumin sotilaallinen valloittaminen.

   Erdo-kaani on mennyt pykälän verran pidemmälle: avoimesti julistanut tuhoa Euroopalle kehottaen siellä jo olevia muslimeja lisääntymän vähintään viidellä kakaralla jyrätäkseen eurooppalaiset sisältäpäin. Tiettävästi hän on myös huudellut pohjoisafrikkalaisia mukaan Eurooppaan syöksyvään muslimi-invaasioon, jolla on jopa useampaankin kertaan suoraan uhkaillut EU-maita.

   Tällä viikolla sitten tuli loppukaneetti: EU on hänen mielestään nyt vuorostaan se "Euroopan sairas mies". Kieltämättä tästä asiasta on vaikea olla eri mieltä. Sen johtopäätöksistä taas:

   Turkki on vaatinut pääsyä EU:n jäseneksi. Ehdot ovat olleet tiedossa, eikä Turkki ole niistä välittänyt. Nyt Turkkki uhkailee avoimesti niin muslimi-invaasion tulvapadon avaamisella kuin myös EU-jäsenehtojen mielenosoituksellisella hylkäämisellä (mm. kuolemanrangaistuksen käyttöönotto).

   Turkki siis nykytilanteessa ei enää vakavasti hae EU-jäsenyyttä; sen sijaan se uhkailee, painostaa ja samalla halveksii EU:ta. Sanon siis, että samaa mieltä Erdo-kaanin kanssa:

   EU on Euroopan uusi Sairas Mies! Eurooppa ei tarvitse sitä! Suomi ei tarvitse sitä! Tehkäämme siis, kuten Erdo-kaani luulee tahtovansa:

   erotkaamme EU:sta ja eurosta ja muodostakaamme Visegrád-maiden (Unkari, Tshekki, Slovakia, Puola) ja Baltian maiden kanssa vaikka Baltian Unioni; kauppaliitto, joka suo jäsenilleen talousedut mutta estää rikollisten laittomat kansainvaellukset.

   Antaa sitten Erdo-kaanin suoltaa Kreikkaan vaikka kaikki Lähi-Idän muslimit! Unkarin rajalle tultuaan heidät heitetään vain niskaperse-otteella takaisin. Pienintäkään toivoa Euroopan halki Suomeen vaeltamisesta ei olisi toivoakaan, toisin kuin nykyisessä vapaan liikkuvuuden Schengen-EUroopassa.

   Eli kyllä kiitos, Erdo-kaani: kannusta toki ihmeessä enemmän meitä eurooppalaisia pyrkimään mitä pikimmin eroon tästä hulluudesta, joka aikoinaan perustettiin hyvänä tarkoituksena ehkäistä III maailmansota mutta joka on muodostumassa EUroopan nEUvostoliitoksi!

   Poista
  2. Tervehys joppos ja QK, kiitos kommenteista.

   Viimeistään nyt Erdogollum, tuo sekopää suuruudenhullu sulttaani-wannabe, pitää pysäyttää keinolla millä hyvänsä. Todisteita Erdocuntin osallisuudesta terroristijärjestöjen toimintaan on vähintään riittävästi, eli kansainvälisen yhteisön pitää hetimmiten haastaa terroristijohtaja Erdogan vasalleineen Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen.

   Pitää toimia nyt, jo ensi viikolla voi olla liian myöhäistä.

   Poista