perjantai 31. maaliskuuta 2017

Case Abdiqadir Osman Hussein

Poliisi tiedotti lyhyesti, että useista rikoksista tuomittu somali Abdiqadir Osman Hussein notkuu nykyään Somaliassa. Tämä oli erittäin hyvä uutinen: konkreettinen osoitus siitä, että "pakkopalautukset" Somaliaankin onnistuvat. (Lähde: Iltalehti 31.3.2017)

Tuosta raiskaajamurhaajasta, tuosta saastasta on esimerkiksi Hommaforumilla pitkähkö ketju, alkaen siitä kun KKO suuressa tyhmyydessään lokakuussa 2015 hylkäsi RISE:n valituslupahakemuksen raiskaajamurhaajan ehdonalaisuuteen päästämisestä. Jos vatsanne kestää, suosittelen ko. ketjun lukemista alusta loppuun asti. Kannattanee vilkaista myös tätä parin vuoden takaista kirjoitustani  Case Abdiqadir Omar Hussein - pohdintaa pro et contra.

Nyt kun noinkin paatunut rikollinen on palautettu Somaliaan, minun on vaikea ellei mahdoton hyväksyä suvakkien ja somalien puolestaloukkaantujien parkumista ihmissoikeuksista. Tämä oli Suomen poliisilta ja muilta viranomaisilta osoitus siitä, että tarvittaessa poweria löytyy - huolimatta Koneiston ja demlapellejen itkupotkuraivareista. Tarvittavat kontaktit ovat nyt olemassa, niitä ehdottomasti pitää hyödyntää tulevissakin karkotuksissa ja käännytyksissä.

Suomi kuuluu suomalaisille, ei somalirikollisille eikä varsinkaan tuosta paskasakista leveää leipää tienaaville rahanahneille epäisänmaallisille *ille.

3 kommenttia:

 1. Itse ihmettelen, miksi tuollaista saastaa on edes pidetty hengissä, mutta yhteiskuntahan maksaa tietysti mielihyvin. Äijä on selvä uhka ympäristölleen, tästä ei ole kerrassaan epäilyksen häivääkään ja tähän mennessä ainoa rangaistuksen tapainenkin on annettu nimenomaan lähettämällä tyyppi takaisin Somppulandiaan nauttimaan kahvista palmujen juurilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkään Suomessa ei ole käytössä kuolemanrangaistusta, joka omankin oikeustajuni mukaan olisi Abdiqadirille kuulunut. Mutta kun ei ole, eikä häntä siis ole voitu nitistää virallisesti.

   Toiseksi hän on saanut sen rangaistuksen, jonka suomalainen oikeusjärjestelmä hänen teoistaan voi langettaa, eli elinkautisen. Eihän se tietenkään ole sama asia kuin USA:ssa tai Venäjällä, mutta paljon enemmän kuin se, että olisi koko tämän ajan lonninut kaduilamme raiskaamassa aina vain uusia lapsia.

   Kolmanneksi hänelle olisi toki voitu järjestää vankilassa samanlainen vahinko kuin pienen Vilja-Eerika -tyttärensä kidutusmurhanneelle Touko Tarkille, eli hakea pelkääjien osastolta yleisosastolle ja unohtaa "vahingossa" ovi auki.

   Tarkki selvisi tosin "vahingosta" pelkällä hakkaamisella. Abdiqadirin kohdalla siitäkin olisi takuuvarmasti seurannut asiaan osallisten vartijoiden esiinkampaaminen ja erottaminen virkavirheen perusteella. Kuten mestariblogisti Yrjöperskeles näiden asioiden yhteydessä toteaa, vanginvartijoidenkin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu olennaisesti jos putoaa palkkatuloilta työttömyysturvan peruspäivärahalle.

   Neljänneksi Abdiqadirille palautus Somaliaan on yhtään epäilemättä ankarampi rangaistus kuin mikään, mitä meikäläinen nännistis-lellistinen yhteiskunta voisi tarjoilla. Nykyisessä Somppulandialaisessa olinpaikassaan hänen on maksettava ne palmun alla nautitut kahvit ihan itse, eikä hänellä todellakaan ole enää varaa alkaa heilutella mulkkuaan samalla tavalla kuin Suomessa.

   Minun nähdäkseni asia on hoidettu parhaalla käytettävissä olevalla tavalla. Se olisi tietysti ollut suotavaa hoitaa aikaisemminkin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Poista
 2. Tervehys Kenzo' ja QK, kiitos kommenteista.

  Nyt kannattaisi hyödyntää se kuuluisa momentum ja lähettää pikaisesti Somaliaan kaikki Suomen vankiloissa notkuvat somalirikolliset. Ne ovat Somalian kansalaisia, siivotkoon Somalia sotkunsa.

  VastaaPoista