maanantai 4. marraskuuta 2013

HE134/2013 vp eli Lex Biaudet osa III

Kaiken kaikkiaan hupaisaa luettavaa tämä vähemmistövaltuutetun toimiston "lausunto" VVTDno/2013/337.

Kerrassaan kamalaa, että "ihmisiä esimerkiksi kuljetetaan käsiraudoissa". Bidén byrån tekopyhät, irrallaan todellisuudesta elävät hurskastelijat siis haluavat, että karkotettava/käännytettävä alkaa riehua lentokoneessa kuten tämä "mallikansalainen" kesäkuussa 2013.

Suomesta karkotettava mies, 25, vastusti voimakkaasti karkotustaan Senegaliin maaliskuussa. IL:n mukaan mies pani niin rajusti vastaan, että hänet kannettiin kolmen poliisin voimin lentokoneeseen.

Mies oli lehden mukaan huutanut miehistölle ja matkustajille: "You're all gonna die! (te kaikki kuolette)".

Koneessa mies pyysi päästä vessaan, mihin hänet päästettiin yhden poliisin pitäessä ovea raollaan. Vessasta tullessaan mies yllätti poliisit täysin: hän syöksyi poliisien kimppuun molemmat kädet täynnä ulostetta.Ensinnäkin, tässäkin kissa eli ylioppilas Eva & Co nostaa omaa häntäänsä. Väittämä paluudirektiivistä on harhaanjohtava, suorastaan valheellinen, ja perustuu ainoastaan Vähemmistövaltuutetun toimiston ECRI:lle toimittamaan tarkoitushakuiseen paskanjauhantaan. ECRI ei ole sama asia kuin komissio, väittäkööt vähemmistövaltuutetun toimiston väki mitä tahansa muuta.

Toiseksi, ilmiselvää on, että joku ylioppilas Evan ystävättäristä etsii ihqua työpaikkaa josta saa mukavaa liksaa ja jonka puitteissa pääsee vähän matkustamaan. Työpaikkailmoituksen ns. "pätevyysvaatimuksissa" saa lukea mitä tahansa, todellisuudessa tämänkin paikan saa joku demlalainen naisjuristi. Erityisbonuksena RKP:n jäsenkirja.

Kolmanneksi, Cencilia Malmström on Vivianne Redingin ohella EU:n kuuminta hottia, mitä tulee typeryyksiin ja typerehtimisiin maahanmuuttoasioissa. Päivänselvää on, että kova kukkahattutäti Bidé vetoaa nimenomaan Malmströmiin, koska mistään muualta hän ei saa tukea omille idioottimaisille käsityksilleen maahanmuutosta eikä siitä, mitä hänen tehtäviinsä oikeasti kuuluu.

Neljänneksi, vielä kerran kehotan lukemaan tarkkaan, mitä Pakolaisdirektiivi pitää sisällään.

Viidenneksi, kyseenalaistakaa aina kaikki maahanmuuttoon liittyvät "uutiset" ja "lausunnot". Älkää uskoko, mitä valtamedia yrittää teille kertoa! Kiitettävän monet näin tekevätkin, ja siitäkös esimerkiksi Pravdan väki tuoreimpia levikkitietoja tutkiessaan "riemastuu".

Yhteenvetona totean, ettei Vähemmistövaltuutetun toimisto moisia "lausuntoja" julkistaessaan kunnioita hyvin  työtään tekeviä valtion virkamiehiä, vaan lyhytnäköisesti ja tarkoitushakuisesti pyrkii kaikin tavoin vaikeuttamaan heidän tekemisiään. Tavoitteisiinsa pyrkiessään Vähemmistövaltuutetun toimisto valehtelee, vääristelee ja liioittelee. Näin toimimalla Bidén byrå samalla sahaa poikki sitä oksaa, jolla he istuvat: budjettinsa huomioonottaen konkreettiset teot ovat jääneet toinen toistaan typerämpiin lausuntoihin ja kannanottoihin. Sitä paitsi valehteleminen on rumaa, mutta rumaa tämän poppoon toiminta muutenkin on - ainakin näin sinivalkoisten lasien läpi katsottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti