keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Niin sitä pitää, Fortum

Ei riittänyt Fortumille Toffo Taxellin junailemat ja sumplimat miljoonat kavereilleen. Katsokaas tätä.Valtiovalta puuhastelee talvivaarojen ja muiden kanssa, kun samaan aikaan se todellinen substanssi, suomalaisten kannalta erittäin tärkeä toiminta (vrt. tapaus Yara ja lannoitteiden hintojen räjähdysmäinen kasvu + de facto tuontikiellot = Yaran monopoli) pitää pilkkahintaan myydä ulkomaille.

Suomen sähkösiirtoverkko kuuluu suomalaisille, sitä EI saa myydä keinottelijoille. Eivätkö suomalaiset poliitikot todellakaan opi virheistään?

Mitä tapahtui, kun YLE:n erittäin hyvin toimiva jakeluverkko piti pilkkahintaan myydä? Ostajat ovat saaneet rahansa takaisin moninkertaisesti.

Hyi helvetti, miten *aa tämä typerehtiminen.

Herää kysymys, milloin Sekoomusjohtoinen hallitus päättää "ulkoistaa" Suomen pohjavesivarat esimerkiksi Nestlelle. Lobbareita liikkuu, varmaan liikkuu ruskeita kirjekuoriakin.

Saatanan tunarit!

1 kommentti:

  1. Tässä ollaan perusasioiden äärellä: kaikki on myytävänä. Aivan samaa luokkaa, kuin Suomen terveydenhuolto myytäisiin ulkomaisille toimijoille ja lasku on sen mukainen.

    Peruspalvelujen ei tulisi tuottaa voittoa ollenkaan, koska ne ovat peruspalveluja. Sähkö on peruspalvelua, kuten vesi ja se terveydenhuolto.

    VastaaPoista