perjantai 11. elokuuta 2017

HAPPY TRAILS

Aivan aluksi haluan kiittää YLE:ä todellisesta kulttuuriteosta. Nimittäin, tänä iltana tulee kovasti kehumani Woody Allenin ohjaama Blue Jasmine. Lämpimästi suosittelen.

Tässä kaikille viimeisillekin epäilijöille paksuhkoa rautalankaa, yrittäkää edes ymmärtää ketä vastaan te pyristelette ja räpiköitte.

i) Mr. President Donald Trump
29.7.2017 kirjoitin blogiini mielestäni aivan luettavaa ja ymmärrettävää tekstiä. PopPot, globalistit, stalinistit ja kaikki muut ihmiskunnan viholliset: katsokaa, mitä Mr. President Donald Trump on tuon jälkeen viserrellyt. Kiinnittäkää erityistä huomiota retweettauksiin.

Thank you Mr. President Trump, You're a Real Man!


ii) Noitajahdit
Ystäväni Ilja Janitskin ei ole ainut suomalainen, jota Koneisto vainoaa. Olen ollut Koneiston rattaissa kapulana syksystä 2015 asti. Mustelmia? Kysykää vaan, kuinka monta. Epämääräisiä kyydityksiä? En ole jaksanut laskea. Ihmisarvojen vastaista kohtelua? Listalla on muun muassa antipsykoottien pakkosyöttämistä, eristyssellejä ja niin edelleen.

Nyt sanon suoraan teille, vitun epäisänmaalliset sontaläjät: haistakaa pitkä paska.

Minun ei tarvitse kuin sormiani napsauttaa, niin apunani on RIITTÄVÄSTI asiansa osaavia ihmisiä.

JOKO MENI VIESTI PERILLE, VAI RUPEAMMEKO OIKEASTI SOTIMAAN?

Tuossa sodassa ei ole kuin yksi häviäjä, enkä se ole minä.

Ei mulla nyt muuta.

3 kommenttia:

 1. Asiahan ei tietystikään minulle kuulu, mutta tarkoitatko, että sinua on paiskottu M1-lähetteillä ja minkä ihmeen takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Q.K., kiitos kommentistasi. Ei M1 vaan M3 ja siksi ja vain siksi, että puhun asioista niiden oikeilla nimillä. Itse asiassa tälläkin hetkellä olen "uudelleenkoulutettavana".

   No, se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa 8)

   Poista