keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tsemppiä, Teuvo Hakkarainen!

Teuvo,

sinä uskalsit sanoa suoraan sen, mitä miljoonat suomalaiset ajattelevat maahan tunkevista pakoloisista.

Kuitenkin olet saanut niskaasi semmoisen suvaitsevaisten paskamyrskyn, etten vastaavaa muista. "Yllättäen" RKP:nkin edustajat, viimeksi Carl Haglund, liittyi arvostelijoihisi. Mitään uutta RKP:n suhtautumisessa pakoloisiin ei ole; pikemminkin olisin yllättynyt, mikäli he tarjoutuisivat kustantamaan sinulle ravintolaillan kiitokseksi ansiokkaasta kirjoituksestasi.

Palatkaamme hetkeksi 1990-luvulle. Kannattaa lukea tarkkaan, mitä Kari Suomalainen tuossa kirjoitti.


SPR oli suomeksi sanottuna täysin perse auki, ja sitä jo tuolloin de facto hallinnut RKP halusi pelastaa sen konkurssilta. Apuun valjastettiin Kari Suomalaisen sanoin "Suurin ja kaunein", eli Helsingin Sanomat. Syystäkin ko. aviisi tunnetaan myös nimellä Pravda.

Kannattaa kiinnittää huomio myös siihen, miten RKP pelasi työpaikan Björklundille Pakolaisapuun.

Pakolaisapu... hetkinen, ikään kuin olisin kuullut tämän joskus aikaisemminkin..

Ei mutta, nythän mä hiffasin! Samansuuntaiselta taholta, Pakolaisneuvonta Ry:stä, ovat muhkeata palkkaa nostaneet mm. aivan loistavasti ministeritonttinsa hoitanut Asstrid Thors (demla, RKP) ja moni, moni muu Tant Asstridin aate- ja puoluetoveri.Teuvo,

mitä enemmän nämä carlhaglundit ja muut vastaavat rakkikoirat sinulle räksyttävät, mitä enemmän palstatilaa saat Pravdassa, Hbl:ssa ja muussa propagandistisessa, tarkoitushakuisessa mediassa, sitä varmempia me täällä ruohonjuuritasolla olemme siitä, että nyt kalikka kalahti kintuille - kipeästi.

Jatka ihmeessä valitsemallasi linjalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti