lauantai 25. marraskuuta 2017

Päivän sitaatti - valehteluista kiinni jäänyt ex-oikeusministeri Henriksson

– Ollaan koko ajan sanottu, että pitäisi olla parlamentaarinen ryhmä, joka tämän ratkaisisi. Jos nyt ei vihelletä peliä poikki, meillä on syntymässä suurempi kaaos maahan kuin kukaan ansaitsee. Siinä potilas on se joka kärsii. (Lähde: YLE 25.11.2017)

Kyllä kyllä, Anna-ISO169-Maja, potilaatkin kärsivät. Vielä enemmän tällä tietoa kärsisivät ruotsalaisomistuksessa olevat Attendo ja Terveystalo, eikä SPR:lläkään (ml. Esperi) mene erityisen hyvin.

Toisaalta, yhdistetty maakunta- + sote-uudistus on niin iso kusetus, ettei sitä tällä hetkellä ymmärrä kukaan. Onneksi kaskessa on niin monta kantoa (muun muassa perustuslaki), etteivät nuo tule menemään läpi.

Onneksi, mutta tietysti Helsingin pitää taas sooloilla. Saatanan tunarit! Eivätkö ne tosiaan oppineet mitään alkukevään 2015 hässäkästä! Suositeltavaa luettavaa: eduskunnan kyselytunti 23.11.2017, keskustelua Hommaforumilla. Keiden etuja Helsingin tämänhetkinen kaupunginhallitus oikeasti ajaa? Äänin 8-7 jonkun muun kuin paljasjalkaisen stadilaisen.

Lukekaa Helsingin kaupunginvaltuuston jäsenet huolella nämä parin vuoden takaiset kirjoitukseni.

Väärennettyjä Syyrian passeja liikkeellä, mutta kuka oikeasti yllättyi? (5.9.2015)
Maanpetturit haluavat Suomeen tuberkuloosin ja muita tarttuvia tauteja (20.9.2015)

2 kommenttia:

 1. Haetaan syy 8-7 tappioon uhriutumisopilla:
  Zadilaiset ovat läpi historian mollanneet Zadiin muuttaneita landepaukkuja (Toukohousuja), jotka ovat ylenkatsottuina uhriutuneet. Kantazadilaiset ovat laiskoja lisääntymään, ja niistäkin paljasjaloista jotka ovat lisineet on suuresta osasta tullut uhriutuneiden uhreja. Nyt on tilanne 8-7. Olisiko palaverin paikka?
  (Saa ymmärtää osittain sarkasmina).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veijo kommentistasi.

   Elämme mielenkiintoisia aikoja: kohta kaikki maailman paperittomat keliaakikot säntäävät Suomeen...

   Poista