keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Thomas Elfgren (RKP), oletko hereillä?

Olli Immonen kirjoitti näin naamakirjassa 24.7.2015.

I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that our enemies live in, will soon enough burst into a million little pieces. Our lives are entwined in a very harsh times. These are the days, that will forever leave a mark on our nations future. I have strong belief in my fellow fighters. We will fight until the end for our homeland and one true Finnish nation. The victory will be ours.

Sinä, Thomas Elfgren (RKP), kirjoitit asiasta näin Usarin blogissa 26.7.2015.
Kun kansallismielisen hallituspuolueen kansanedustaja puhuu Suomen vallitsevan yhteiskuntajärjestyksen muuttamisesta ja vallankumouksesta, on aika kaikkien höristellä korviaan.

Puheenjohtaja Soini, eduskunnan puhemies Lohela, oikeusministeri Lindström! Missä kulkee yksityisajattelun, puoluepolitiikkanne ja valtiopetoksen valmistelun rajat? On nimittäin jo pitkään vaikuttanut siltä ettei missään.


Kaksi kysymystä sinulle, Thomas Elfgren (RKP).
1) Miten sinä, Thomas Elfgren (RKP), tulkitset nämä tunnetun äärivasemmistolaisen väkivaltaa ihannoivan antifanttipelle Mikael Brunilan sanat?

Ja lopuksi, miltä näyttäisi sellainen antirasistinen ja antifasistinen yhteisymmärrys, joka kieltäytyisi taipumasta nykyhallituksen rasistiseen maahanmuuttopolitiikkaan - sellainen yhteisymmärrys, jonka nojalla suuri osa yhteiskunnasta kieltäytyisi luovuttamasta siirtolaisia maahanmuuttoviranomaisille, suojellen heitä tarpeen mukaan laittomasti, samassa hengessä kuin mustia orjia salakuljetettin ulos Yhdysvaltojen etelävaltioista ja juutalaisia kätkettiin Natsi-Saksassa? Miltä näyttäisi antirasistinen yhteisymmärrys, jonka turvin uskaltaisimme yhdessä sanoa siirtolaisia etsivälle rasistiselle poliisille ja viranomaisille, että "ei, tästä te ette kulje"? (Mikael Brunila Senaatintorilla Helsingissä 24.9.2016)

2) Miten sinä, Thomas Elfgren (RKP), kommentoit tätä kuvaa?

antifantit Senaatintorilla 24.9.2016

Loppuun wikipedian sanomaa valtiopetoksen valmistelusta.
Valtiopetoksen valmistelu on rikos, jossa ryhdytään valtiopetoksen tekemiseksi yhteydenpitoon vieraan vallan tai sen asiamiehen kanssa, hankitaan aseita, ampumatarvikkeita tai muita vastaavia esineitä, koulutetaan ihmisiä aseiden käyttöön taikka kootaan tai varustetaan väkeä. Myös sellainen henkilö, joka perustaa yhteenliittymän valtiosäännön väkivaltaiseksi muuttamiseksi, toimii siinä johtavassa asemassa tai, tietoisena yhteenliittymän tarkoituksesta, antaa sille merkittävää taloudellista tukea, syyllistyy valtiopetoksen valmisteluun.

6 kommenttia:

 1. Henkilökohtaisesti ihmettelen kuinka niinkin yhteen suuntaan politisoitunut mies kuin Elfgren voi toimia niinkin korkeassa asemassa. Tulee mieleen jääviyskysymykset eikä ihan vähän tulekaan. Tokihan virkakoneisto on läpipolitisoitunut, mutta kun kyseessä on Rasmus-aktiivi niin pitäis vähän hälytyskellojen soida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metka juttu, mutta itsekin olin tänään miettinyt molempia tässä postauksessa esiin nostettuja asioita.

   Ensimmäisenä tuo vasemmanpuoleinen banderollimies, joka on aavistuksen verran erilainen kuin kotoperäinen perusanarkisti. Viimemainitut herättävät lähinnä myötähäpeää, mutta tuon lähi-itäläiseltä näyttävän miehen kasvoista paistaa tottuneisuus väkivaltaan: poskipäät ja silmänympärykset ovat iskuja saaneen näköisiä. Hän näyttää oikeasti pelottavalta.

   Sekö hänen funktionsa tuossa näyttäytymisessä oli, olla pelote: "Varokaapa rasistit! kuten itsekin tiedätte, on tähän maahan tullut yli 30 000 tämän toverimme kaltaista miestä, jotka saattavat käydä piipahtamassa kotonanne!"

   Ja sitten se toinen asia: mikäli tällaista alkaisi tapahtua, niputettaisiinko ne rikossarjaksi jonka tutkinnanjohtajaksi nimitettäisiin muuan rikosylikomisario Elfgren...

   Poista
 2. Tervehys Ykä ja Qroquius Kad, kiitos kommenteista.

  Ykä: Elfgrenin roolit kieltämättä ihmetyttävät, mutta eivätköhän ne ajastaan selviä.

  QK: Suomen antifantit saavat paljon tukea Ruotsista, luulen että sitä kautta tuo luihun näköinen tyyppi tiesi Helsinkiin tulla.

  Suomeen tuli yli 30.000 "turvapaikanhakijaa", joista tosin aikamoinen osa kävi täällä sananmukaisesti vain kääntymässä. Hieman epäilyttävää, vai mitä mieltä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli ja on huolestatuttavaa, että tänne yleensä päästettiin yli 30 000 nuorta ja nuorehkoa arabimiestä, joista useilla (useimmilla?) on sotilas- tai poliisitausta.

   Suorastaan psykoottiselta tuntuu, että avoimesti myönnetään useiden tuhansien heistä jäävän Suomeen laittomasti eikä heidän esiinkampaamisellaan ja karkottamisellaan tunnuta koettavan olevan erityinen kiire.

   Heidän piilottelijansa täällä koostuvat epäilemättä suurilta osin Unelmaväestä, joista osa toivoo vain sävytteisviritteistä värinää katukuvaan edes ymmärtämättä, mitä se aiheuttaa suomalaiselle yhteiskunnalle nyt ja vastaisuudessa.

   Mutta osa aivan varmasti toivoo heistä jonkinlaista iskujoukkoa aloittamaan se anarkistinen vallankumous, johon he tietävät varsin hyvin olevansa itse kykenemättömiä.

   Poista
 3. Tervehys QK, kiitos kommentistasi.

  Ymmärrän ja jaan huolesi "paperittomista", mutta aivan äskettäin itse Päivi Nerg nöyrtyi julkisesti kehottamaan olemaan majoittamatta näitä laittomasti Suomessa notkuvia.

  Perustellusti voimme kysyä, miksei Päivi Nerg noin vuosi sitten hoitanut hommiaan, vaan kiljui ja karjui siitä, ettei rajoja saa panna kiinni. Mitä tekikään silloinen sisäministeri Petteri Orpo? Raapi persettään, jos edes sitä osasi ja uskalsi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on Petteri Orposta käsitys täysin moraalittomana opportunistina. Hän ei pannut rikkaa ristiin invaasion estämiseksi, koska hän tienaa tällä riihikuivaa rahaa: hänen lakinaisvaimonsa on osakkaana lakifirmassa, joka tehtailee turvapaikkahakemuksia ja uusii niitä hylsyjen jälkeen. Petteri on siinä mielessä mukava vastapeluri, että jos poliittinen heiluri heilahtaisi päinvastaiseen suuntaan, hän kääntäisi välittömästi takkinsa ja muuttuisi smantien halla-aholaiseksi.

   Päivi Nerg ja Alexander Stubb sen sijaan ovat selkeästi monikulttuurifanaatikkoja, Stubb lisäksi eurofederalismifanaatikko. He uskovat asiaansa kuin pukki sarviinsa ja mieluummin uppoavat laivansa mukana kuin siirtyvät vääräuskoisten pelastusveneisiin.

   Siksi en luota tämän Nergin kehotuksen vilpittömyyteen. Se on vähän samanlaista, kuin Ben Zyskowiczin maahanmuuttokriittiset eduskuntapuheet - joiden jälkeen hän äänestää puolueen linjan mukaan puheitaan vastaan. Silmänlumetta tai konteksti huomioiden: taqiyyaa.

   Poista