maanantai 3. lokakuuta 2016

Päivän kuva: väärin äänestetty!


Vain 98,32% unkarilaisista äänesti "EI!" diskoläpsyttelijöille.
Väärin äänestetty, parkuu valemedia.
Kiitos Tajukankaalle kuvasta.

3 kommenttia:

 1. Pitäisköhän muuttaa Unkariin? Se on mukava maa, kivoja ihmisiä minun kokemukseni mukaan. Aivan liian lämmin, tosin. Mutta ehkä pohjoisessa, Slovakian rajalla on vuoria. Ehkä siellä voisi pärjätä?

  VastaaPoista
 2. Valtamedia on näyttänyt hieman ilkkuvan alhaista äänestysprosenttia, jonka pitäisi kai todistaa maahanmuuton olevan perusunkarilaiselle yhdentekevä asia. Enpä usko.

  Kieltämättä hieman matalaksi jäänyttä äänestysprosenttia saattaa selittää ilmiö, josta Jussi Halla-aho varoitti Jytkyvaalien alla. Hän kirjoitti saaneensa paljon yhteydenottoja: "Kun sinut nyt valitaan eduskuntaan, niin voisitko kertoa jonkun toisen nuivan ehdokkaan täältä Helsingin vaalipiiristä?" Halla-aho painotti, ettei häntä ole todellakaan valittu eduskuntaan. Se tapahtuu vain, jos hän saa riittävän monta äänestäjää taakseen ja jos liian moni hänen kannattajistaana äänestää jotakuta toista - Halla-aho jää rannalle. Siis, jokainen joka haluaa Halla-ahon eduskuntaan äänestäköön häntä.

  Unkarilaiset saattoivat hyvinkin ajatella kansanäänestyksen olevan vain muodollisuus ja jäivät nukkumaan, ja seuraukset näkyvät.

  Äänestäkää, hyvät ihmiset.

  VastaaPoista
 3. Tervehys Turkkulaanen ja QK, kiitos kommentista.

  YT: Samansuuntaisia kokemuksia Unkarista ja unkarilaisista, mukavaa porukkaa ovat. Sinne vaan, jos siltä tuntuu!

  Mä kuitenkin jään tänne, isieni maahan, kävi miten kävi. Loppuun asti taistelen!

  QK: Äänestämisestä samaa mieltä, olkaahan aktiivisia jo ennen tulevia kuntavaaleja! Mielipidemittauksissa esimerkiksi Virheet ja Vassarit ovat korkealla, mutta miettikää mitä kaikkea pahaa juuri vihervassarit ovat saaneet aikaan varsinkin Helsingissä.

  Kansanäänestyksen selkeä hyöty Viktor Orbanille, Unkarille, mahdollisesti myös koko EU:lle on ainakin siinä, että nyt hän voi lyödä selkeää faktaa tiskiin: EI! muslimi-invaasiolle! EI! Euroopan islamisaatiolle!

  VastaaPoista