tiistai 16. joulukuuta 2014

Tutkinta, esitutkinta vai miten se menikään? Kysytään Fobbalta!


Ohessa autenttinen kuvakaappaus Sekoomuksen eduskuntavaaliehdokkaana olevan Fobban sekoiluista.

Poliisin toiminta Helsingissä riehuneen pääasiassa muslimimamuista koostuvan katujengin suhteen on ollut ala-arvoista, eikä edes sitä.

Poliisiylijohtaja Mikko "taaperopaapero" Paatero (sekoomus) ei vieläkään ole tajunnut erota, eikä kukaan poliisijohdosta uskalla tunnustaa noudattavansa DEMLAn mädättämän sisäasiainministeriön antamia tiedotus- ja muita ohjeita.

Suomen poliisi menetti uskottavuutensa.

Suomen poliisi menetti luotettavuutensa.

Suomen poliisi menetti kaiken sen, minkä puolesta tuhannet rivikonstaapelit ja Liikkuvan Poliisin mukavat tyypit ovat vuosikymmeniä tehneet hyvää työtä.

Kaikki tämä vain siksi, ettei nyky-yhteiskuntamme lellikeiltä muslimimamuilta mitään puuttuisi eivätkä nämä elätit kokisi "rasismia".

Katsokaa tuota kuvaa. Irvokasta, oksettavaa, yököttävää.

Fobba: miten sinä kehtaat tunnustaa olevasi

a) poliisi
b) kuuluvasi Sekoomukseen
c) olevasi ehdolla eduskuntavaaleissa

Sinäkin Fobbaseni haluat ja toivot sitä, että työtöverisi joutuvat keikalle lähtiessään normaalin partioauton asemesta liikkumaan Pasilla tai jollain muulla vastaavalla panssaroidulla miehistönkuljetusvaunulla.

Sanon suoraan erityisesti DEMLAlle ja poliisijohdolle: kiitos paljon. Te narsistit siellä norsunluutorneissanne ajattelette vain omaa napaanne ja pankkitiliänne. Ei teitä kiinnosta ne kymmenet, ei vaan sadat tuon muslimijengin pieksämät ja hakkaamat suomalaiset lapset. Te *t haluatte Suomeen sisällissodan.

Ylimielisyydessänne te ette tajua sitä, miten hävettävän vähän teitä epäisänmaallisia mädättäjiä on.

Mikko "taaperopaapero" Paatero: eroa heti ja vaihda maisemaa mieluiten niin kauas Suomesta kuin mahdollista. Matkaseuraksi ota Ritva Viljanen ja Anne Holmlund, teillä kolmella muutenkin on niin paljon yhteistä.

2 kommenttia:

 1. Lalli ns. pisti jauhot suuhun fobballe. Mielenkiintoista että poliisin pitää valehdella vaikuttaakseen "poliittisesti korrektilta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisi on valehdellut ja vähätellyt tätä koko asiaa koko ajan. Ellei se muistio olisi vuotanut lokakuun alussa, uhreja olisi vielä paljon enemmän.

   Paljon puhutaan vastuunkannosta. Sekoomuslaisittain se tarkoittaa juuri sitä, mitä poliisiylijohtaja Taapero tekee eli kaataa syyt ja vastuun syyttömille.

   Todellisessa oikeusvaltiossa ja aidossa demokratiassa Taapero joko olisi eronnut itse tai hän olisi saanut potkut ja lisäksi syytteet törkeistä virkavelvollisuuksien rikkomisista.

   Paapero on pelkkä seniili DEMLAn sätkynukke, semmoisena tuota * pitää kohdella.

   Poista