tiistai 30. elokuuta 2016

PerSuista, osa II

Vetoan kaikkiin "persubäshääjiin": älkää nyt ruvetko rintamakarkureiksi. Oppositiossa ollessaan juuri persut, isänmaallisen Kari Rajamäen tuella, torppasivat erään potentiaalisesti vaarallisimman ja tuhoisimman lakiesityksen koskaan. Tästä ei ole aikaa kuin reilu vuosi, älkäämme nyt hylätkö tätä isänmaan etuja ajavaa porukkaa.

Miettikää vakavissanne, ns. aikuisten oikeesti, missä kusessa nyt olisimme näiden tuhansien ns. paperittomien kanssa.

Miettikää vakavissanne, ns. aikuisten oikeesti, mitä satavarmasti tulee tapahtumaan, mikäli tulevassa hallituksessa eduskunnassa näillä mädättäjillä on enemmistö.

Miettikää vakavissanne, ns. aikuisten oikeesti, toteutuuko muitakin typeriä hankkeita kuten Pisara, Guggenheim, Tallinna-tunneli ja niin edelleen. Missään tapauksessa minkäänlaista suurmoskeijaa havitteleville ei pidä eikä saa antaa milliäkään periksi. Maailmalta on aivan riittävästi varoittavia esimerkkejä, ja nyt ns. aikuisten oikeesti pitää ottaa oppia muiden tekemistä virheistä. Ehdoton ja jyrkkä EI! islamisaation edistämiselle!

Miettikää vakavissanne, ns. aikuisten oikeesti, meneekö meiltä vesikin.

Tulevissakin vaaleissa äänestän henkilöä, joka ns. aikuisten oikeesti on Suomen ja suomalaisten puolella.

Pyydän: tutustukaa huolella tähän Sisäministeriön julkaisuun (pdf, 826 Kt). Miettikää, mitä kaikkea kulissien takana on tapahtunut edellisten hallitusten aikana. Menkää äänestämään, tulevat kuntavaalit erityisesti Hell-singissä ovat erittäin ratkaisevat. Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, että vihervassarimädättäjien vaikutusvalta pääkaupungissamme pienenee.

Tsemppiä, PerSut!

4 kommenttia:

 1. Jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden, mutta ei enää kolmatta.

  En siis hylkää persuja tähän ensimmäiseen hallitustaipaleeseen. Ollut vähän 2 yhtä vastaan tilanne muutenkin.

  RKP:n pudottaminen oli jo koko rahan arvoinen suoritus edellisissä EK-vaaleissa/hallituksen muodostamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Tvalve, kiitos kommentistasi. Ilo kertoa sinulle, että noiden ajatustesi kanssa on helppo olla täysin samaa mieltä.

   RKP:stä en voi sanoa mitään julkaisukelpoista, niin paljon tuota * vihaan.

   Erittäin hyvä uutinen oli, että Thurska ei saakaan jatkaa virassaan.

   Huonoa tässä on se, että tämä * * todennäköisesti palaa tänne Suomeen riesaksemme.

   Muuten olen sitä mieltä, ettei yksikään RKP:n säätiö tai yhdistys ole lain tarkoittama "yleishyödyllinen". Verolle, siis, ja heti. Takautuvasti, tietenkin, kyllä verottaja keinot ja konstit tietää.

   Poista
 2. Äänestämisessä kannattaa ottaa huomioon myös se, että yksittäisen edustajan mielipiteellä ei ole juurikaan merkitystä, koska puolueen johto (tai edustajien enemmistö) päättää, mitä kantaa ajetaan. Siksi maahanmuuttokriittisen ei kannata äänestää vasemmistoliittoa, vaikka tiedän sielläkin olevan maahanmuuttokriittisiä. Valitettavasti maahanmuuttokriittisellä äänestäjällä ei ole tällä hetkellä juuri vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Ibn Matti, kiitos kommentistasi. Olen kanssasi osittain samaa mieltä.

   Minulle äänestystilanteessa eniten vaikuttaa se ja vain se, miten tämä henkilö on vaaleja edeltävällä vaalikaudella toiminut.

   Siis, vielä kerran: äänestän henkilöä, en puoluetta.

   Poista