torstai 4. elokuuta 2016

Ojasta allikkoon?

Kenties kautta aikain Suomen epäisänmaallisin ja ylivoimaisesti typerin sisäministeri Petteri "annas kun mä kuittaan tämänkin viinalaskun" Orpo heitti viestikapulan Paula Risikolle. Voi hyvää päivää!

Paula Risikkoon henkilöityy ainutlaatuisen Heinolan reumasairaalan tuhoaminen. Lausunnoissaan ja haastatteluissaan tämä idiootti jäi kiinni myös valehtelusta, mutta Risikolle tärkeintä tässäkin tapauksessa oli puoluetovereiden etu. 4,7 miljoonaa euroa, kuulemma. Miksi Heinolan kaupunki ei käyttänyt etuosto-oikeuttaan?

Risikko on täysin ansainnut lempinimensä Pandemrix-Paula. En tiedä, saiko Huoltovarmuuskeskus takaisin Risikon ministeriön sieltä "lainaamat" vajaat 40 miljoonaa euroa. Mutuna väitän, ettei saanut.

Sekoomuksen ministeripaletti rakoilee pahasti

Luottamuspula vaivaa enkä usko, että opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen viimeisimmät avautumiset tilannetta yhtään parantaisivat. Varoitin OKM:stä jo reilu vuosi sitten mutta silti väitän, että Grahn-Laasonen on surkein opetusministeri sitten demarien Maija Raskin. Sekoomuksen Henna Virkkunen jäänee tässä taistossa pronssille.

Mitä Sekoomuksen pitäisi tehdä?

Aivan aluksi Sekoomuksen pitää antaa kenkää tai ainakin vähemmän palstamillimetrejä Juhana Vartiaiselle. Tuo Sekoomuksen valepukuun pukeutunut mocu-uskovainen lienee vielä vihreämpi ja vielä kommunistisempi kuin Sirpa Pietikäinen. Repikää siitä, vartiais-uskovaiset.

Toiseksi puolueen sisällä pitää käydä erittäin kriittinen keskustelu siitä, miksi Sekoomus on niinkin paljon RKP:n ja sen sidosryhmien talutusnuorassa.

Kolmanneksi Sekoomuksen pitää aidosti ja avoimesti miettiä arvonsa uudelleen. Valheilla on lyhyet jäljet, vaikka ne johtaisivatkin hyväpalkkaiseen virkaan Luxembourgissa. Vai mitä tähän sanoo monista valheista kiinni jäänyt Jyrki Kukkaruukku-Käteinen? Montako asiakirjaa tänä vuonna olet väärentänyt tai väärennyttänyt?

"conclusion"

Noin vuosi sitten alkanut irakki-invaasio ei ollut sattumaa vaan täysin laskelmoitu juttu. Pikavoittoja tuli ja edelleen tulee miljoonia, erityisesti SPR:lle ja Luona Oy:lle. Näille kaikille omaan napaansa tuijottaville esitän yhden ja vain yhden kysymyksen. Joillekin tämä saattaa olla liian vaikea, onhan siinä pää- ja sivulause.

Nukutko yösi hyvin, onhan omatuntosi puhdas?

ps. ettei liian totiseksi menisi, tsekatkaa tämä.

2 kommenttia:

 1. Nyt vuonna 2016 kaikki on bisnestä. Ihan kaikki. Ideologioilla ja menneiden aikojen periaatteilla ei ole väliä. Vaan kaikki keinot käytetään, että viivan alle jäisi enemmän tai säätiön tilille saataisiin muhkeampi saalis.
  Havaitsin hauskan yhteneväisyyden puolueiden ja musiikkifestareiden välillä tänä kesänä. Molemmat ovat syntyneet jonkin pienen porukan palavan innostuksen vuoksi, mutta mitä Vartiainen on kokoomukselle (sen toimitusjohtajille) sitä Antti Tuisku on "konemusiikki" Weekend festivaalin toimitusjohtajalle. Vain keino saada muutama "asiakas" lisää täyttämään omaa ja kavereiden tilipussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Tvalve, kiitos kommentistasi.

   En tiedä elitkö 1970-luvulla, mutta tämän päivän propaganda ja sitä ruokkiva ja lietsova koneisto on pyrkimyksissään vielä ankarampi ja rankempi.

   Köhöm--- virheet...

   Muuten olen sitä mieltä, että sekä Petteri Orpo että Paula Risikko pitää panna vastuuseen tekemisistään.

   Risikko myötävaikutti tuhansien suomalaisten myrkyttämiseen, Orpo levitteli käsiään kun Ruotsi tuuppasi kymmeniä tuhansia irakkeja Suomeen.

   Kiitti vitusti, Sekoomus.

   Poista