perjantai 19. tammikuuta 2018

Uusinta syksyltä 2015: SPR käski, uhkaili tai/ja lahjoi Maahanmuuttoviraston kiertämään lakeja

tiistai 8. syyskuuta 2015

SPR käski, uhkaili tai/ja lahjoi Maahanmuuttoviraston kiertämään lakeja

Maahanmuuttovirasto ei noudata hankintalakia.

Maahanmuuttovirasto ei noudata lakia kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta.

Maahanmuuttovirasto yrittää kiertää lakia kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta sekä ihmiskaupan uhrin tunnistamisesta ja auttamisesta puhumalla "hätämajoituskeskuksista". Tämä vain siksi, ettei SPR:n miljoonabisnes kuihtuisi lain edellyttämien järjestelykeskusten perustamisen takia.

Maahanmuuttoviraston johtaja Jaana Vuorio (demla) on rikollinen, joka pitää panna kantamaan vastuu näistä rikoksista.

Jos joku vielä ihmettelee, miksi SPR on tässä niin hanakasti mukana, niin tässä on kolme syytä tärkeimmän eli rahanahneuden lisäksi.
1) SPR voi palkata kenet haluaa
Mitään muodollisia pätevyysvaatimuksia ei ole eikä tehtävää edes tarvitse panna julkiseen hakuun. Palkattavan tutun tai tutuntutun palkka voi olla mitä tahansa, tehtävänimikkeen voi aina sorvata tilanteeseen soveltuvaksi.
2) SPR voi ostaa palvelut mistä haluaa
Vastaanottokeskuksen pyörittämiseen liittyy joitain oheispalveluita, jotka SPR ostaa tutun tai tutuntutun yritykseltä. Mitkään kilpailuttamissäädökset eivät SPR:ää koske.

3) SPR:n ei tarvitse tehdä selvitystä käytetystä rahasta
Julkisuuslaki ei koske SPR:ää, eikä sen tarvitse kertoa kenellekään mihin se rahansa käyttää. Väärinkäytöksiä on vuosien varrella ollut useita, ehkä törkeimpänä veripalveluun liittyvät hässäkät. Olennaisinta kuitenkin on, että SPR on mukana maahanmuuttoteollisuudessa rahan takia.
Ei SPR:ää kiinnosta, mitä sen ylläpitämien eli de jure sen vastuulla olevien vastaanottokeskusten ympärillä tapahtuu. SPR:n edustajat säännönmukaisesti kieltäytyvät keskustelemasta esimerkiksi niistä konkreettisista toimenpiteistä, joihin se oli ryhtymättä kun SPR:n vastuulla olevan de jure majoitusliikkeen "asiakkaat" aiheuttivat häiriötä ja haittaa Mäntässä.
Raha. Siitä ja vain siitä SPR on kiinnostunut. VMP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti