perjantai 29. syyskuuta 2017

Rohingyat taas sitä, tätä ja tuota - ja "antakkee rahhoo!"

Kirjoitin rohingoista toukokuussa 2015, ja aihe lienee nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Lainaan tuosta kirjoituksestani yhden kappaleen.

Rohingyat ja näiden tukijat niittävät nyt mitä ovat vuosikymmeniä kylväneet. YLE:n puolueellinen ja yksipuolinen "uutisointi" rohingya-muslimeista ja näiden suurelta osin itse aiheuttamista ongelmista on törkeää propagandaa ja lukijoiden aliarviointia. Tulevalla hallituksella on tälläkin sektorilla töitä, YLE:n ylenpalttinen islamismin ja "monikulttuurisuuden" ihannointi, suorastaan palvonta, on kuvottavaa touhua. Eikä maksa paljon, vain reilut 500 miljoonaa veroeuroa tänäkin vuonna.

Saudivetoinen YK - tietysti - haluaisi islamistiterroristien (sitähän rohingat de facto ovat, ovat olleet vuosikymmeniä) tukemiseen YK:n jäsenvaltioilta rahaa. Älkää antako yhtään centtiä. Ajatelkaa mieluummin vaikkapa kaikkia niitä onnettomia Puerto Ricossa, joilta hurrikaani Maria vei kaiken. Mr. President Trumpin sanoin "Puerto Rico is devastated" eli "Puerto Rico on päreinä".

Ei rohingoille, kyllä Puerto Ricon auttamiselle.

4 kommenttia:

 1. Näinhän tämä saattaa hyvinnii olla, mutta milloinkas todellisuus olisi rakkaita hallitsijoitamme mihinkään toimintaan ohjannut? Harvakseltaan, voisi sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Turkkulaanen, kiitos kommentista. Ihmeellisen tempoilevaa on valtaeliittimme touhu, kummallisia kähmintöjä eikä mikään tietenkään liity mihinkään.

   Poista
 2. Eipä ole kriisin taustoja ylenannon sivuilla näkynyt.
  Googlaamalla löytyy...
  https://sputniknews.com/asia/201709061057132812-myanmar-rohingya-crisis/
  Eli liittyy samoihin syihin, jotka Euroopassakin aiheuttavat väestönsiirtoja. Koska uskonnot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys Veijo, kiitos kommentistasi. Rohingyat ovat hässäköineet vuosikymmeniä, tämä selvisi kun taustoitin pari vuotta sitten kirjoittamaani juttua.
   Olet oikeassa siinä, että (rauhan)uskontohan se tässäkin taustalla on, siitä valtaisa kohu valemediassa - ja YK:ssa.

   Poista