perjantai 29. heinäkuuta 2016

Tuenilmaus ja hatunnosto MV-lehdelle

MV-lehti on nyt vielä laajemman ja pahemman poliittisen ajojahdin, voinee jopa sanoa noitavainon, kohteena kuin mitä oli Olli Immonen kesällä 2015. Toivottavasti tällä kertaa kyseessä ei ole savuverho, mutta pahaa taas pelkään.

Niin tai näin, käytettävissäni olevin keinoin tuen MV-lehteä sen taistelussa KoneistoaTM vastaan. Terveisiä vaan Ilja Janitskinille ja kumppaneille, ette todellakaan ole yksin. Lämpimästi suosittelen lukemaan, mitä Hommaforumilla tästä asiasta kerrotaan ja keskustellaan.

Case MV-lehdestä saattaa hyvin tulla ennakkotapaus nykypäivän copy-paste-pseudojournalismia vastaan. Montako sataa kertaa olette missä tahansa valitsemassanne suomalaisessa mediassa nähneet tämäntyyppisen lauseen?

Asiasta ensimmäisenä kertoi se-ja-se-media.

Sikäli kun oikein olen ymmärtänyt, uutisella tai uutiseksi luokitellulla ei ole tekijänoikeussuojaa toisin kuin esimerkiksi kuvalla. Kuvia periaatteessa ei saa julkaista ilman lupaa, mutta kuka tätä nykyään ehtii kunnolla valvoa? Ei kukaan.

Missä ovat tämän päivän laurikotilaiset ja annelisundbergit? MV-lehdessäkö?

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Lisäys 29.7.2016

MV-lehden sivustolle ei tällä hetkellä pääse, tulee "404 Not Found". Sivusto avautunee aivan lähiaikoina uudessa palvelinympäristössä.

Ilja Janitskin
8 min ·
Älkää ihmiset ystävät panikoiko. Tämä on hallittu siirto palveluntarjoajalta toiselle.
Halusin vaan käyttää taas ilmaisen miljoonamarkkinoinnin minkä suomalaiset idioottisuvakit ja idioottimediat tarjoavat 😂 Sen takia ilmoitan tästä jälkijunassa että saatiin palstatilaa tarpeeksi.
Just because ‪#‎sissimarkkinointi‬ rocks! Ottakaamme yhdet tai jopa kahdet sille. On tyhmiä ja vietäviä ihmisiä ja sitten on niitä jotka ohjailevat niitä, kuin shakkia pelaisi.


Lisäys 30.7.2016
Kiitos Ilja ja kumppanit! Toisin kuin hannahuumoset ja muut jotka todistettavasti eivät ymmärrä lukemaansa, hommasin hyvissä ajoin kaljat kylmään. Mahtavaa viihdettä, ja aivan loistava osoitus siitä, että #sissimarkkinointi rocks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti